Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.










Şimdiye Kadar Yapılmış En İnanılmaz Oyun Simülatörü...  (Okunma sayısı 5485 defa)

Şimdiye Kadar Yapılmış En İnanılmaz Video Oyunu Simülatörü, Battlefield 3'e Hayat Kazandırdı... Hem de Acısı ile Birlikte! Projektörler ve paintball tabancaları ile çevrili bir oda artık hayal değil.

Oyun tutkunları istedikleri zaman ev sineması sistemi alarak oyun deneyimlerini geliştirebilmekteler fakat oyunu daha gerçekçi yapmak adına sadece size zarar veren bir simülatör inşa etmek için bir grup takıntılı deliye oyun hayranına ihtiyaç vardır. İngiltere'de Kanal 5'te yayınlanmakta olan Gadget Show, yakın bir zamanda birinci tekil ateş etme oyunları için şimdiye kadar yapılmış en gerçekçi yaşam simülatörü oluşturma konusuna el attı. Başardılar da... Muhteşem ışık efektleri ve... Vücuttaki çürükleri ile birlikte. Yapmış oldukları bu sürükleyici teknolojik sistem 9 metrelik bir çadır, 5 yüksek çözünürlüklü projektör, çok yönlü bir koşu bandı, 800 adet LED ışıklandırıcı, 3D sensör ve 4 paintball tabancalı taret içeriyor. Evet, tabancalardan bahsediyorum! Eğer oyunda vurulursanız, gerçek hayatta da vuruluyorsunuz. Bu etkileyici kurulum ile Gadget Show, son zamanlarda satış rekorları kıran Battlefield 3'e yeni bir gerçekçilik boyutu katmış oldu. Aşağıdaki videodan bu inanılmaz yapıyı ve mükemmel birinci tekil ateş etme simülatörünü izleyebilirsiniz. Bu kurulumu ayrıca ünlü bir ingiliz asker olan Andy McNab'a da test ettirmişler. Bir savaş oyununda gerçeğe daha ne kadar yaklaşılabilir ki?

Gadget Show bu olağanüstü simülatörde kullanılan her bir donanım parçasını tek tek anlatmış. Tüm bu parçalar inanılmaz güzellikte fakat doğrudan çalışmasını görmek istiyorsanız 9:45'e atlayabilirsiniz. Andy McNab'in 13:55'te başlayan deneyimini atlamamanızı öneririm. Bir askerin denetiminden de geçtiğine göre bu simülatörün inanılmaz bir çalışma olduğu ortada:


Maliyeti yüksek olsa da (650,000$ / 1,150,000TL) Gadget Show piyasanın kendini kanıtlamış ve neredeyse en pahalı ürünlerini kullanmış. 9 metrelik bir çadır ve 5 yüksek çözünürlüklü projektör Igloo Vision'dan alınmış. Çok yönlü koşu bandı ve kızılötesi vücut izleme kameraları MSE Weibull'dan getirilmiş. Dimensional Technologies'den ise 800 adet LED ışıklandırıcı ve paintball tabancalı taret'ler temin edilmiş. Diğer tüm elipmanlar büyük bir alışveriş mağazasında bulunabilecek malzemeler. Gadget Show'un birinci tekil ateş etme simülatörünü olağanüstü fakat bu cihazlar daha ucuz ve daha yaygın kullanılabilir hale geldiklerinde tüm bu deneyimler çok daha sıradan hale gelebilir. Kim böyle acı verici bir kurulum ister ki? Bazı oyuncular herşeyi deneyebilir. Bir de bunun Diablo III'e uyarlandığını hayal edin...





By : Nekroses 30.10.2011 | 22:33
Son Düzenleme: 18.04.2012 | 18:14 Gönderen: Nekroses
Etiketler:
Hacı 30.10.2011 | 22:48


bunu biliyorum evet, gayet güzel yapmışlar.