Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.










Nintendo için Diablo III Paketi yakında geliyor..  (Okunma sayısı 4712 defa)

Nintendo Switch için hazırlanan Diablo III Eternal Collection çok yakında raflardaki yerini alacak.


Gittiğiniz her yerde cehennemdeki mücadelinizi yanınıza alabilmemize olanak vermenize rağmen, bir sürpriz daha ekledik. Nintendo ile birlikte, Nintendo Switch Diablo III Ebedi Koleksiyon Paketini oluşturduk ve Greed'in bile kıskanacağı şekilde paketi sürprizle doldurduk.


Nintendo Switch Diablo III Ebedi Koleksiyon Paketi içeriğine baktığımızda; bir Diablo III temalı Nintendo Switch sistemi ve dock, bir Diablo III Nintendo taşıma çantası ve Diablo III Eternal Collection için bir indirme kodu içerir. Diablo III yanında, Reaper of Souls expansion, the Rise of the Necromancer full paketi ve bugüne kadarki oyuna eklenen her özelliği ve güncellemeyi içerir. Ayrıca Zelda dizisinden The Legend of the hano adlı Ginondorf'dan esinlenen bir kozmetik zırh setine ve diğer Hyrule temalı hediyelere de sahip olacaksınız.


İster Ebedi Çatışma'dan bir kıdemli, ister birinci iblisinizi öldürmek isteyen yeni bir oyuncu olun, Diablo III'ün bitmeyen serüvenini yanınızda getirmenin daha iyi bir yolu yoktur. Bu özel sürüm Nintendo Switch konsolları sınırlı bir tedarikte olduğundan, bir portaldan bir Treasure Goblin gibi kaybolmadan önce bir tane yakaladığınızdan emin olun!

Nintendo Switch için özel olarak hazırlanan Diablo III'ün bu yeni, taşınabilir versiyonu 2 Kasım'da sizlerle.





By : Diabolus 16.10.2018 | 10:57
Etiketler:
demondimeth 16.10.2018 | 14:51


Fiyat ne olacak acaba? Belki alırız. :)