Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.










Nesneler; Pylons-Pools-Chests  (Okunma sayısı 21499 defa)

Nesneler

Diablo III kazan siz kepçe oyunda ilerledikçe, haritanızda mevcut rastgele konumlarda bir takım nesnelerle karşılaşacaksınız.

İçindekiler

1-) Shrines (Kutsal Alanlar)
2-)]Healing Wells (İyileştirici güce sahip kaynaklar)
3-)Destructibles (Kırılabilir Nesneler)
4-)Chests (Sandıklar)
5-)Pools of Reflection (Yansıma Havuzları)
6-)Pylons (Kutsal Enerji Alanları)

Shrınes (kutsal alanlar)


Savaş öncesi shrineları arındırın.

Savaş öncesi shrineları arındırın.
Shrine’lar günümüzde kutsallığı bozulmuş, eski mukaddes yerlerdir. Fakat, dünyadaki bir çok rastgele sürprizin aksine, bu yerler daima hoş karşılanan yerlerdir.
Kutsallığı bozulmuş herhangi bir shrine’ı seçtiğinizde, arınmış hale gelir ki bu da sizin (ve takım arkadaşlarınızın) kısa bir zaman süresi için geçici bir buff -yani yeteneklerinizde bir güçlendirme- almanızı sağlar. Bulacağınız her shrine bu güçlendirmeleri size sadece bir sefere mahsus sağlayacaktır, ve aynı tür shrinelardan eş-zamanlı olarak birden fazla buff alamazsınız. Bazı shrinelar ise lanetlidir; bunları seçmek, beklenmedik canavar saldırılarına veya başka tehlikelere ( standart ödüllendirmelerinin dışında) yol açabilir.
Aşağıda, karşılacağınız shrinelar ve faydalarını bulabilirsiniz:
  Enlightened (Aydınlanmış) : Öldürdüğünüz yaratıklardan kazandığınız exp/deneyimi %25 artırır.
  Frenzied (Çılgın) : Saldırı hızınızı %25 artırır.
  Blessed (Kutsanmış) : Gelen tüm saldırılardan %25 daha az hasar alırsınız.
  Fortune (Kısmet) : Altın ve büyülü eşya bulma şansınızı %25 artırır.
  Empowered (Güçlendirilmiş) : Kaynak kazanımlarınızı %100 artırırken, cool-down sürelerini ise %50 kısaltır.
  Fleeting (Uçup giden) : Hareket hızınızı %25 artırırken , toplama yarıçapınızı ise 20 yard kadar artırır.

Healing wells (saGlık kuyuları)


Sağlık Kuyuları hayat kurtarır.

Sağlık kuyuları hayat kurtarır.
Sağlık kuyuları, kan havuzları gibi gözüken parlak kırmızı kazanlardır ve bütün canınızı  (ve takım arkadaşlarınızın canını) derhal fulleyebilir. Bir sefer kullanıldığı takdirde, bir sağlık kuyusu hemen tekrardan kullanılamaz, lakin zaman içinde tekrardan dolacaktır.


Destructıbles (kırılgan nesneler)


Eğer yolunuza çıktıysa, kırın gitsin.

Eğer yolunuza çıktıysa, kırın gitsin. :)
Bir takım cansız nesneler yokedilerek sizin avantajınıza kullanılabilirler. Çeşitli mobilya, kitaplık ve kap kacak parçalanabilir; yolunuzu kapatan kapılar yıkılabilir; ve tekerlekli kütükler, düşen avizeler, ve uydurmasyon duvarlar doğru zamanda kırıldıkları takdirde düşmanlarınıza karşı kullanılabilirler.

Chests (sandıklar)


Plunder every chest you find.

Bulduğunuz her sandığı yağmalayın.
Sandıklar, çeşitli silah, altın ve diğer hazineleri barındırırlar. Çok farklı şekil ve boyutlarda olmak üzere, sahipsiz cesetlerde, unutulmuş çantalarda, ağaç kütüklerinde, ve hazine kutularında bulunabilirler. İçindeki hazinelere ulaşmanız için onları açmanız yeterli. Bazı sandıklar lanetlidir; bazen ganimet hazinesindenden fazlasını ortaya çıkarabilirler. Dikkat.

Pools of reflectıon (yansıma havuzları)


Reflect and survive.

Yansıt ve hayatta kal.
Yansıma havuzları (PC) karakterinize, artan bir derecede gelişim kapasitesi sağlar. Bu tür bir havuza baktuğınızda, tüm exp/deneyim kazanımlarınızda bir bonus değeri göreceksiniz. Birden fazla havuza bakarsanız eğer, her havuzun faydası üst üste binerek toplamda aldığınız bonusu (elbette bir noktaya kadar) artıracaktır. Yansıma Havuzlarından almış olduğunuz exp/deneyim bonusları Diablo III’te oturumunuzu sonlandırsanız dahi devam edecektir, fakat öldüğünüz takdirde son bulacaktır. Yansıtın, ve hayatta kalın.

Pylons (kutsal enerji alanları)


Pylonlar, Sanctuary’deki shrineların çok daha güçlü versiyonlarıdır, ve sadece Nephalem Riftleri’nde bulunabilirler. Bir pylonu etkinleştirdiğinizde, siz ve takım arkadaşlarınız diğer shrinelarda olduğu gibi bir bonus alacaksınızdır, fakat sağladıkları etki ve bonuslar önemli derecede çok daha güçlü, ve çok daha kısa bir zaman süresi için geçerli olacaktır.
Aşağıda, faydalarıyla birlikte pylon türlerini bulabilirsiniz:
  Power Pylon: Sahip olduğunuz tüm saldırıların vuruş gücü %400 oranında artarak artık normalde vermiş olduğunuz hasarın beş katını verebileceksiniz.
  Conduit Pylon: Yıldırımlar etrafınızı sarararak, yakındaki düşmanlara ve engellere büyük çapta zarar verir.
  Channeling Pylon: Yeteneklerinizdeki tüm kaynak gereksinimleri ve cool-down süreleri kaldırılır.
  Shield Pylon: Her tür hasara karşı bağışıklık (zarar görmezlik) kazanırsınız.
        Speed Pylon: Hareket hızınız maksimum değeri alır.





By : trislasis 30.03.2014 | 13:26
Son Düzenleme: 30.03.2014 | 15:53 Gönderen: Midnite
Etiketler:
Diabolus 31.03.2014 | 11:11


Conduit Pylon manyak bir şey.  Sadece geziyorsun aldığında direk şimşekler istersen T6'da oyna  elite packlere bile tek atıyor :D Dün Naphalem rift'de resmen % 50 yaptık bunu alınca.. Birde bir Gloves var diyorlar.. Bounty Hunter ödül kutularından çıkıyormuş ve bu shrine'ların süresini 10 dakikaya çıkartıyormuş.  Düşüren ve deneyen varmı acaba yada denediyse bu Pylon'lar içinde geçerli mi ?


sarparian 31.03.2014 | 11:21


Eldivenden bana düştü.Pylons lar için geçerli değil ve eldiveni çıkardığında etki kayboluyor.Düşen eldiven çöp çıktı,çok iyi özellikli düşmeli ki kullanılsın.


atillagoguslu 31.03.2014 | 15:41




Diabolus 31.03.2014 | 16:07


Party'lerde bir kişi bunu taksa herkez için geçerli olmuyor mu ? Yoksa bir kişimi faydalanıyor ?


siyahkedi22 23.02.2015 | 23:41


Pool of reflectionu gorunce yanina gelip bakiyor muyuz beyler. Icmek de gerekiyor mu. Ne kadar bakarsak o kadar artiyor mu bonus


Diabolus 23.02.2015 | 23:58


Pool of reflectionu gorunce yanina gelip bakiyor muyuz beyler. Icmek de gerekiyor mu. Ne kadar bakarsak o kadar artiyor mu bonus


ne kadar çok içersen sadece süresi artıyor verdiği exp miktarı değişmiyor


siyahkedi22 24.02.2015 | 00:23


Eyvallah.


Alteran 24.02.2015 | 01:15


Pool of reflectionu gorunce yanina gelip bakiyor muyuz beyler. Icmek de gerekiyor mu. Ne kadar bakarsak o kadar artiyor mu bonus

oyunu ilk başladığında attığın ilk mesajları biliyorum oyuna başlayalı neredeyse 2 ay oldu halen şu soruyu sorabiliyormusun, gece gece güldürdün beni gerçekten. Pool of Reflection ayna gibi bir şey sanıyorsun heralde...


siyahkedi22 24.02.2015 | 01:31


Valla o sari icecegi 2 aydir iciyorum zaten. Riftte denk geliyor. Niye ictigimi bilmeden iciyordum bugun ogrendim ;) Ben onemsemedim ama paragon icin onemliymis. Rosa 2 ay oldu ama diablo 3 u ilk ciktiginda almistim. Onda 1 ayda sıkılmistim bunda halen zevkle oynuyorum cok iyi olmus. Ah ve rmahin kalkmasi en buyuk etken. Konuyu nerelere getirdim ;) Maksat muhabbet olsun


siyahkedi22 24.02.2015 | 01:33


Bu arada yukardaki rehberde bakilinca yaziyor ordan oyle sordum. Benim de tuhafima gitmisti zaten ;)


Alteran 24.02.2015 | 01:44


çeviren arkadaş isminden yanılarak ayna gibi bir şey zannetmiş heralde. Bunun olayı görür görmez içeceksin %25 bonus deneyim puanı kazanırsın. Mevcut deneyim puanının %10 kadarlık kısmında bu bonus devam eder. 10 tane kuyu içersen deneyim puanın kadar bu bonusu devam ettirirsin fakat %25 lik bonusta bir artış olmaz sadece süresi uzar.

ilaveten en büyük özelliği de görev sonlarında aldığın deneyim puanlarını da bonuslamasıdır... Diğer itemlardan görev deneyim puanlarına bonus gelmez... Ölünce sıfırlanır.


OguzKr 25.02.2015 | 08:55


Elinize Sağlık