Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.










İlk Bakış Yama 2.6.1.  (Okunma sayısı 3531 defa)

Diablo III için yeni yama yolda! Gelen sınıf kümesi güncellemeleri, beceri değişiklikleri ve Yama 2.6.1'de gelen denge geçişleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için okumaya devam edin.



Class set revizyonları :

Necromancer'ın piyasaya sürülmesinin ardından bu yamanın teması genel dengeyi sağlamak adına olacak. Greater Riftlerdeki tüm sınıf performansları için birbirine çok yakın birçok oyun stili getirmek adına çeşitli değişiklikler yapılıyor. En popüler veya istenen yapıları hedefleyerek, classların setleri ile değişiklikler başlıyor.

Legacy of Raekor veya Uliana’s Strategem gibi bazı setlerde diğer setlere nazaran küçük farklar yaratan büyük işlevsellik düzenlemeleri vardı. Örneğin, Wrath of the Wastes sette, hasarın artmasına ek olarak, 4 parçalı set bonusunun sağladığı hasar azaltma işlemi 3 saniye artar ve Rend'i kullanılabilir hale getirmek için çok savunmasız kalmadan bol miktarda yapabilirsiniz.


Necromancer'da da değişiklik olmaz ise olmazdır.; Trag’Oul’s Avatar kullanmaktan hoşlanıyorsanız, 6'lı set bonusundan alınan çift hayat maliyeti kaldırılmıştır. Hardcore oyuncular şimdi bu setle biraz daha rahat ilerleyebilirler.


Skill Değişiklikleri :

Gelen değişikliklerin çoğu öğeler üzerinde yoğunlaşırken, genel performansını iyileştirmek için bazı skiller gerekli. Skillerde denge kurulma aşamasındadır, bu yüzden daha dikkatli bir şekilde ayarlamalaar yapıp oyun içi performansını arttıracak bir takımlar değişiklik  tespit edildi.

Örneğin, Crusader'in Blessed Hammer (Limitless) Rünunun yeniden tasarlandığını göreceksiniz. Ek mermiler yüksek yoğunluklu alanlarda performans sorunlarına neden oluyordu, bu nedenle hem rünün temel hasarını hem de etki alanını arttırarak telafi ettirilmiş olunacak.


Diğer değişiklikler daha açık. Örneğin, Arcane Orb'un (Frozen Orb) ideal patlama aralığı nedeniyle Power Hungry veya Audacity passives'den yararlanamayacağı fark edildi. Bu becerinin sinerjilerinin niyetini daha net hale getirmek için menzili 40 metreye yükseltiliyor.


Item Revizyonları :

Class'ların skill ve set itemlerinde yapılan değişiklikler gibi, ayarlamada yardımcı olması için birçok Efsane itemde de değişiklik gerekiyordu. Bunların büyük çoğunluğun sayılar değiştiriliyor, ancak birkaç istisna dışında daha geniş kapsamlı güncellemelerde olacak.









Patch 2.6.1 yolda ilerlemeye devam ediyor ve oyun oynamak her zamankinden daha çeşitli seçenekler yaratacak!





By : Diabolus 13.10.2017 | 10:41
Etiketler:
demondimeth 13.10.2017 | 12:02


Eline sağlık hocam.