Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.










Haftanın Mavi Blizzard Forum Yorumları  (Okunma sayısı 3582 defa)

Bu hafta forum yetkilileri tarafından paylaşılan yorumlar şu şekilde:
- Forumdan bir eleman Nephalem Cube (herhangi bir eşyayı ham maddelerine ayıran küp) için geri alma seçeneği önermiş. Yanlışlıkla eşsiz bir eşyasını parçalarına ayırmanın kötü olacağından bahsetmiş. Forum yetkilileri ise Rare, Set ve Legendary eşyaları bu küpte parçalamak istediğinizde önce sizi uyaracağını bu yüzden geri alma gibi bir sistemin oyuna eklenmesinin gereksiz olacağından bahsetmişler. Eklememelerinin bir nedeninin de parşalama sırasında ortaya çıkan ürünlerin rastgele sayıda üretilmeleriymiş. Mümkün ama gereksiz olduğu bildirilmiş.
- Başka bir eleman ise gerçek isim ile oynama özelliğinin oyundan çıkarılmasını istemiş. Oyun oynarken takıntılı rastgele bir kişinin gerçek hayatta ona tacizde bulunmasını istemiyormuş. Yetkililer ise bu özelliğin kesinlikle istemeyen kişilere zorla kullandırılmayacağını belirtmiş. Ayrıca gerçek ismimizi kullansak bile yalnızca gerçek isim ile eklediğimiz kişilerin bizim ismimizi görebileceğini, oyun adı ile eklenen kişilerin sizin gerçek adınızı görmesinin mümkün olmadığını belirtmiş.
- Beta'da canı zamanla yavaş yavaş dolduran eşya kullanan bir oyuncu, her saniye yeşil renkli canın arttığını gösteren sayıların can sıkıcı olduğunu ve kaldırılmasının daha iyi olacağını belirtmiş. Yetkililer de bu durumu onaylamışlar. Canı zamanla dolduran eşya ve yeteneklerin uyarı mesajlarının isteğe bağlı olarak veya tamamiyle kaldırılabileceğini açıklamışlar.
- Son olarak bir eleman Diablo III için kanlı sahnelerin bir seçenek ile istenildiği zaman kaldırılabilmesini istemiş. Neden olarak da ailede çocukların da bu oyunu oynamak veya izlemek isteyebileceklerinden bahsetmiş. Yetkililer ise "Diablo kardeşim bu oyun! Elbette kanlı olacak. 17+ niye boşuna yazmıyor kutunun üzerinde. Çocukları uzak tutacaksın ekran başından!" dememişler ama tatlı dille aynı şeyi anlatmışlar. =)

Kaynak:
http://d3db.com/blue/thread/3764469309/us
http://d3db.com/blue/thread/3759726272/us
http://d3db.com/blue/thread/3789699693/us
http://d3db.com/blue/thread/3797680338/us





By : Nekroses 29.12.2011 | 21:29
Son Düzenleme: 18.04.2012 | 17:46 Gönderen: Nekroses
Etiketler: