Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.










DIII 2.0.1 Karakter Yapılarınız (Build) Neler ?  (Okunma sayısı 20744 defa)

Diablo III 2.0.1 Yaması ile biliyorsunuz mükemmel değişikliklere uğrayan ve Paragon 2.0. ile daha güçlenen buildleri az da olsa sıkıcıktan artık daha çok fonksiyonel yapılara ulaşabiliriz..
Şuan sürekli test edilen yapılar için sizin fikirleriniz nelerdir ?


Wizard bölümümüz Konularımız ;
1 ) Wizard Buildleri Gorelim

Barbar Bölümümüz
1 ) Barbar Buildleri 2.0.1

Demon Hunter Bölümümüz

Monk Bölümümüz
1 ) Monk Build Yama 2.0.1

Witch Doctor Bölümümüz





By : Midnite 01.03.2014 | 12:26
Son Düzenleme: 08.03.2014 | 12:23 Gönderen: Midnite
Etiketler: DIII 2.0.1 
rocker_tr 01.03.2014 | 15:14


Bende yeni yapılandırmalar nasıl olacak merak ediyorum. ^^


romwar 01.03.2014 | 18:00


barbar bomba olmuş


ariFTunahan 02.03.2014 | 00:50


Barbar sürünüyor
Resmen perişan olmuş hatta oyundan silseler daha iyidi
Millet Paladin witch doctor oynason diye Barbarı yok etmişler.


Ashkael 02.03.2014 | 10:36


Ariftunahan/ maalesef sana katılmıyorum.
evet barbar nerflendi. bu doğru. ama hala yeterince güçlü.bunu main charı barbar olan biri söylüyor :) sınırsız rage kazanması haksızlıktı kesinlikle. tüm haritayı berserker modda gezmek doğrumuydu sence ? çünkü herkes tek bir barbar build i ile oynuyordu bu sayede.ww barb. oynarken tek yaptığında dönmekti. wizard oynayanlarda keza aynı. CM wiz yukarı CM wiz aşşa :) oyun yeni patch ile eskisiyle kıyaslanmayacak seviyede güzelleşti. patch çıktığından beridir başından kalkamıyorum o derece yani :)
ki uber buildlerin bitirilmesi sayesinde artık herkes başka başka buildlerle oynayabiliyor.itemlere eklenen yeni affixlerle de oyun iyice bambaşka bi hal aldı. bu en güzeli değil mi ? :)

Haaa yok ben Uber ww barb'ı mı özledim diyorsan, ona diyecek birşeyim yok. :)


HiDDeNFiRe 02.03.2014 | 11:11


Bence kim ne derse desin oyun şu an çok harika bir biçimde her karakterin skillerini çok şahane bir şekilde combine edebiliyoruz ben wizzard ' da sadece 4 tane build çıkardım siz düşünün daha fire - lightning denenmemiş bir biçimde eskisi neydi öyle archon ol gez tüm haritayı cm ol elin tuşlardan inmesin ( Wizzard anlayışını rahatlıktan unutmuş bu millet ) gerçek wizzard budur sevgili arkadaşlar tüm yeteneklerini combine edebilen bir büyücüye wizzard denir. Barbarian gelince oda ve hala güçlü şimdi WW buildi ile T6 dönüyo millet biraz twitch ve benzeri özellikle bu sitemizi iyi takip etmenizi öneririm.


fazer0464 03.03.2014 | 00:24


Bence kim ne derse desin oyun şu an çok harika bir biçimde her karakterin skillerini çok şahane bir şekilde combine edebiliyoruz ben wizzard ' da sadece 4 tane build çıkardım siz düşünün daha fire - lightning denenmemiş bir biçimde eskisi neydi öyle archon ol gez tüm haritayı cm ol elin tuşlardan inmesin ( Wizzard anlayışını rahatlıktan unutmuş bu millet ) gerçek wizzard budur sevgili arkadaşlar tüm yeteneklerini combine edebilen bir büyücüye wizzard denir. Barbarian gelince oda ve hala güçlü şimdi WW buildi ile T6 dönüyo millet biraz twitch ve benzeri özellikle bu sitemizi iyi takip etmenizi öneririm.

Merhaba;

Benim de ana ve tek karakterim Barbar. Ancak tek karakter ile oynayabildim zamansızlıktan. WW buildi gidince üzülmedim değil ama işin biraz ayarı kaçmıştı:))

Şimdi karışık bir şeyler yaptım ama son cümlenizi anlayamadım. Açıkçası çok zamanım olmadığından şu an önerilen bir build varsa denemek isterim yoksa kafa göz yara yara idare edeceğiz:)) Gerçi expansion ile Barbar'a yeni skiller gelecek o zaman işler değişir sanırım.

Teşekkürler.


Saruhan 03.03.2014 | 01:18


Bende oyunun baya bir seviye atladığını düşünüyorum sonuçta Action Rpg oyunu bu herkes bence aynı builde ve geare sahip olmamalı. HiDDeNFiRe arkadaşımızın dediği gibi ww barb hala oynayanlar var twitch tv'ye bakarsanız KingKongor mesela ama bir başkasının rahat olduğu birşey ile oynamak size nekadar zevk verir orasını bilemem :) bence herkesin kendi rahat ettiği yaratıcı ve özgün buildler denemesini öneririm yok ben illa en popüleri ile oynayacağım diyorsanız ona da saygı duyarım.


musa28 03.03.2014 | 01:36


eşşek aynı semer farklı..


Diabolus 03.03.2014 | 09:34


Barbar tam anlamıyla sürünmüyor arkadaşlar doğru build ve itemler ile  yeniden eskisi gibi olmasada hızla oynamak mümkün. (Kingkongor'u bir izleyin adam ww ile nasıl hızlı izliyor bir bakın)  WW'yi hala oynayabilirsiniz ama berserker'in sürekli açık kalmasını beklemeden tabiki. Ben dönmekten bıktığım için farklı şeyler deniyorum.

Oyunda DPS kadar artık Toughness ve Healing çok önemli. Torment 6'da bile  mobları kolay kesiyorsunuz ama Özellikle Torment 5 ve üstünde Elite'ler barbarı epey zorluyor. Molten, Elektrik ve Poison fena vuruyor. Bunun için Toughness ve Healing'e abanmak lazım. Eskiden yüksek dps'de çok hızlı life doldurabildiğimiz için all res ve hp'den çok fazla ödün verirdik. Bir çoğumuzda böyle oynamaya alışmıştı ama bu değişti artık. Bir miktar dps'in yanına mutlaka Toughness ve Healing'i yükseltecek itemler almak lazım. Şuan buflarla 800k Toughness ve  2000 Healing var bende ve Tor5 ve üstünde Eliteler epey sıkıntı verebiliyor. Twithcten 1.5 milyon Toughness ve  6000 Healing bir barbar izledim. Tor 6'da çok rahat oynuyordu ve tüm itemlerine all res vermesi için Diaomond gem takmıştı ama dps'ini bunun için 90k'ya düşürmüş. Bu işi DPS'i çok düşürmeden yapabilirsek Barbar'da sağlam bir karakter olacaktır.

 Aslında şimdi çok da kafa yormayın buildlere. 21 gün sonra Ros gelecek ve tüm buildler çöp olacak çünkü yeni itemler gelecek ve yeni passive ve offansive skiller çıkacak ortaya buda bizi yeni build yapılandırmalarına götürecek.


Adlerfang 03.03.2014 | 10:58


WD ile oynayan arkadaşlar;

Spirit Barage (The spirit is Willing rune ile) + Rush of Essence (pasif) Kombinasyonunu bi deneyin WD bildiğin taret oluyo.10 saniyeden uzun süre her hit'e 100 mana dönüyo şaka gibi.


mattdilon 03.03.2014 | 21:53


Oyunun modu oldukça değişdi.Keyifli bir hale geldi.Jay zamanında sanki beta oynuyorduk o hissi veriyordu.Ekip değişdi.İyi olacağını düşünüyorum ..


Diabolus 04.03.2014 | 08:27


Barbarın ölü olmadığının bir kanıtı daha arkadaşlar. Arcane'de çok zorlanıyordum ve dün bir amulet düşürdüm. Arcane vurduğu sürece % 25 heal basıyor ve böylece üstünde uzun süre dursamda canımı azaltamıyor. Arcane'de bunu takıyorum ve rahat ediyorum. Sürekli takmıyorum çünkü efsane bir amuletim var zaten ve dps kaybı oluyor. Ama şunu söylemek istiyorum. Düşen itemleri yada craftladığımız itemleri skill ve buildlerimizle iyi bağlantı kurdurduğumuzda oyunda zorlanmamız için bir sebep yok. Sonuçta iki sene boyunca resmen hack & slash'ın dibine vurduk ve sürekli aynı buildler ile oynadık. Şimdi durum değişti. D2'de hatırlarmısınız özellikle Hell zorluk seviyesinde öyle Elite packler gelirdi ki. Bir sürü şeye imnue olurlardı ve üzerlerin bakıp imnue olmadıkları bir skill ile yada silah ile saldırmak zorunda kalırdık. Anında item ve build değiştiridik. Bu geri geldi arkadaşlar. Şuan bol bol build deneyip hangi durumda ne kullanacağımıza karar vermek gerekiyor ki Ros'a hazır girelim.


ariFTunahan 05.03.2014 | 09:15


T5-6 rahat oynuyoruz diyen arkadaşlara
Hayretle okuyorum şuanki itemlerle T5-6 oynamak imkansız gibi bişey
Arkadaş listemde yerli yabancı cok sağlam oyuncular bile T 4
ileri gidemiyor.
Elitler o kadar sağlam ki bazen tek bile atıyorlar
Ya biz farklı D3 oynuyoruz yada siz cok profesyonelsiniz :)))
Bi kere materyelleri okutamıyoz rakkıs craft yapamıyoz yapılan craftlarda fazla
ileri gidmiyorsun cok az fark var düşen itemler perişan
Ben Barbarı eleştiriyorum ama kötülemek acısından değil daha iyi olabilirdi
WW sıktı harbidende sıktı ama wizard monk ve wd güzel skiller gelirken
Bizim moloz sınıfta kaldı denemediğim skill kalmadı ama bir türlü denedim ve araştırdım
streamcıler olsun daha henüz combosu yok,ha avalanche gelirse illaki olacak ama şuan yok arkadaş.
O yüzden iyi bir eğlenceli tarafı yok barbar oynamasının benim görüşüm bu siz hala
yok şöle ii yok böyle olacak demeclerle kendinizi avutun
Aynı tas aynı hamam
Bol şans ii oyunlar dilerim