Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.










Diablo Immortal Güncelleme Kasım 2019  (Okunma sayısı 8780 defa)

Blizzard'a göre Diablo içerisinde mabetleri keşfetmek için çok emek harcamışlar. Diablo immortal için yükseltilen beklentilerde Blizzard Mobil MMO ARPG'de neleri ele almış kısaca bakalım:


Diablo İmmortal Nedir?

Diablo immortal iphone ve Android için planlanmış bir çok oyunculu aksiyon rol yapma oyunu. Bu konuda bayılacağınızı düşündüğümüz şeyler çok fazla yaratık kesebilmeniz ve tonlarca ganimet toplayıp bunları özelleştirebilmeniz ve güçlü klaslarla, yalnız yada arkadaşlarınızla oynayabiliyor oluşunuz.

Diablo İmmortal'ı Farklı kılan nedir.?
Ek olarak yeni platform, online çok oyunculu oyunlarda mobilde MMO ARPG (Çok oyunculu aksiyon rol yapma oyunu)'yi ele alması. Bu esnada oyuncuların tek başlarına oynarlarkende oyundan keyif alabilmeleri. 4 kişi ile zindana girdiğinizi, bu esnada Guild desteğini, sosyal sistemleri ve dahasını düşünün..


Diablo İmmortal Tüm hikayenin Neresini ele alıyor?
Diablo 2 ve 3 arasındaki olayları ele almakla beraber Baal'ın Arreat dağında yaptıklarını ve dünya taşı ile ilgili olayları işliyor.

Karakteriniz eşsiz, Horadrim'in orjinal kahramanları olup mabetleri düşmanlardan koruyup Worldstone'ı ele geçirmeye çalışacaklar. Diğer ölümlü kahramanlarla omuz omuza verip evinizi yayılan cehennem kötülüğünden koruyacaksınız.

Diablo İmmortalda hangi klaslar olacak?
6 klas oynanabilir olacak. Barbar, Crusader, Demon Hunter, Monk, Necromancer ve Wizard.

Blizzcon 2019'da Immortal için ne yenilikler oldu?
Geçtiğimiz sene barbar monk ve wizard demoları oynanabilir olarak yayınlandı. Bu sene demon hunter ile bir açık dünya kesiti oynanıyor olacak. Ultimate Yetenekler olarak yeni bir mekanik ekledik.Tüm karakterler Vuruş yaparak şarj edip dolduğunda kullanabilecekler. Bu normal atağı kısa süreliğine arttıran yada yüz eriten cinsten çok güçlü birşey yada saf büyü potansiyeline sahip birşey olabilir.



Ayrıca yeni ekipman sistemine bir göz attık, Skill veren Legendary itemlere de. Ateş patlayan Fireballarınız item ile Ice Orb'a dönebilir yada düşmanlarda patlayan yumruklarınız yada ölümcül okları bombalara çeviren birşey.


Nası olacağını görmek gibisi yok tabi, eklediğimiz son oyun kesitine kesinlikle göz atın.

Belki burda bahsetmediğimiz yada demoda görmediğiniz bir iki farklılık gözünüze çarpabilir. Önümüzdeki yıl dahasına kendinizi hazırlayın.



SORULAR
her sorunuza cevap veremedik ama en çok sorulanları aydınlattık. şöyle ki

Ne zaman oynanabilir olacak?
Henüz çıkış tarihi yok. Hedeflediğimiz seviyeye geldiğimizde duyuracağız. ön kayıt ve test fırsatları bu linkte.

Oyun içi satın almalar olacak mı ve Oyun ne kadar maliyetli olacak?
Şu an için odaklandığımız mükemmel bir diablo oyunu yapmak. Her şeyi herkes için en iyi ve en doğru şekilde yapıyoruz. Oyuncuların diabloyu yıllar boyu oyunu sevip destekleyecekleri şekilde.

Diablo İmmortal çıktıktan sonra ne gibi bir destek gelecek?
Aktivitelere ve olaylar üzerine kurmayı planlıyoruz. Denge düzenlemeleri, yeni yerler, zindanlar, bosslar, ganimetler, ek hikayeler ve yeni klaslar olacak.

Kaynak : https://eu.diablo3.com/en/blog/23189674





By : Midnite 22.11.2019 | 08:21
Son Düzenleme: 27.11.2019 | 20:40 Gönderen: Midnite
Etiketler: