Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.










Diablo III Geliştirici Röportajları - BlizzCon 2013  (Okunma sayısı 10695 defa)

Merhaba arkadaşlar ; TwizzCast son röportajında Diablo III geliştiricileri bazı onemli noktalara değinildi.Oyuncuların BlizzCon 2013 de büyük haberler beklediklerini bildiklerini ve sürekli geriye bakarak geldiklerinden bahsetti.


Josh Mosqueira, Wyatt Cheng, and Travis Day

İşte şöyle bir özetlersek ;

BlizzCon 2013 - Bir Diablo III genişleme ile ilgili soru sorulduğunda, Mosqueira dedi ki, "BlizzCon özellikle Diablo için bu yıl çok harika olacak."

Diablo III Konsol - Mosqueira ; Pc versiyonundan çevirim için UI yani kontrol ve bakış açıları yeniden tasarlandı.

Oyun Güçleri : Runes ve Legendary Items ; "Arzu" ilerisi için ilginç ve oyunun kurallarını değiştiren semboller ve efsanevi öğeleri hem arasında fikir parçalanmasıdır.Legendaries sadece becerileri ile sınırlı değildir.Both ve Cheng ve Her iki oyunun ilk gelişiminde, odak beceri run leri güçlü ve ilginç olacağını hissetireceğinin yapılmakta olduğunu söyledi.Bu nedenle, bazı taraflar değiştirerek becerileri pek çok diğer oyunlarda extralar ve bu türler yerine bir öğeye bağlı runeler olurdu.Rune lerde kısacası modifikasyona gidilebilirmiş.

Itemization Değişiklikler : Day ; Daha az item daha kaliteli item ve drop şansın olacağının daha iyi hissettireceğini düşünüyorum.

Legendary Item Fikirleri; Itemler üzerinde yeni bir fikirleri olduğunu belirtirkene göze çarpan noktalar ise Monk becerisi olan Cyclone Strike ve Meteor gibi sihirleri donatabilirlermiş.

Demon Hunters : Cheng şu skillerde  Shadow Power , Impale, Hungering Arrow değişiklik düşündüklerini söyledi. Hatred  harcamasının üstünde durduklarının üstüne basan Cheng bekleyin mesajı verdi :)

Son olarak Toparlarsak - Mosqueira Diablo serisinin sevgisi konuşarak oturumu kapattı.(İşte aşk bu..) O başlangıçta konsola PC'den kişileri Diablo III için Blizzard de işe alındı​​. Şimdi onun odak noktası bir bütün olarak Diablo III geleceği üzerinde. "Oyun için gelecek bir yeri var, bizler bunu yapmak için ne olursa daha fazla gol atmak ve oyunu nasıl daha fazla seçenek vermeye çalışıyoruz."






By : Midnite 12.07.2013 | 14:35
Son Düzenleme: 12.07.2013 | 14:52 Gönderen: Ares
Etiketler: blizzcon geliştiriciler 
SpawN 12.07.2013 | 20:20


Adamlar daha demon hunterın skillerini mi bufflayacaklar? Peh! O kadar karakterin kullanılmayan bir çok skili, bir o kadar da rune var. Onlara bir şey yapmayacaklar mı ya da yapmayı düşünüyorlar mı?


Nekroses 12.07.2013 | 20:52


Bu anlatılanlar sadece küçük bir kısmı. Demon Hunter örnek olarak verilmiş.


livedie 13.07.2013 | 12:23


Oyunun sonunu pek hayır görmüyorum.Ne yapmaya çalıştıklarını anlayamadım.Demek ki çok para kazandık artık yeter diyorlar.İyileşmeye yönelik düzenlemeler yapacaklarına tam tersi nasıl daha çok oyuncu kaybederiz diyorlar.Dünya online oynanan oyunlar arasında ilk 6 ayda 58 sıra gerilediler.Bunu nasıl düzeltiriz yerine böyle bir tutum sergilemeleri inanılmaz.Bu gidişle bizle daha çok hayal kırıklığı yaşarız.


SpawN 13.07.2013 | 20:21


Efsane yavaş yavaş tükeniyor, son çırpınışlar da fayda etmeyecek gibi...


sarparian 13.07.2013 | 20:32


Efsaneyi gömdük bile herkesin başı saolsun.


Nekroses 15.07.2013 | 20:31

Son Düzenleme: 16.07.2013 | 21:37 Gönderen: Nekroses

DiabloFans'ın Josh Mosqueira, Travis Day ve Wyatt Chengile yaptığı röportajın transkripti yayımlanmış. Özetle şunları içeriyor:

* Oyuna eklenecek bazı yeni özelliklere dair BlizzCon'dan önce açıklamalarda bulunulacakmış.
* PvP'ye bayıldıklarını ancak Diablo III'ün bir e-spor olmasını istemediklerini belirtmişler çünkü bu durumda oyunda yetenek dengesini PvP'ye kaydırmaları gerekecekmiş ve bu da PvE'ye büyük darbe vururmuş.
* Archon ve Wrath of the Berserker de dahil olmak üzere yetenekler konusunda bol miktarda değişiklik yapılacakmış. Bu yeteneklerin güçlerini daha dengeli dağıtmayı planlıyorlarmış.
* Oyuna eklenmeyen esnafımız The Mystic konusunda fikirler değişmiş ancak ne tür özelliklere sahip olacağı henüz belirsiz.
* Paragon level'ı oyun hesabı baslı olarak değiştirmeyi planlıyorlarmış. Böylece level 100 karakterimizle oynarken xp kaybediyormuşuz gibi hissetmeyecekmişiz.
* Eğer paragon sistemi değişirse, gerekli levele önceden ulaşmış kişilerin ödülleri yamanın yüklendiği gün verilecekmiş.

Hadi hayırlısı...

Kaynak: http://www.diablofans.com/news/1901-the-devs-on-the-past-and-future-of-diablo-full-interview/


SpawN 15.07.2013 | 23:58


"PvP'ye bayılmak mı?" Bu adamlar kendi yaptıkları oyunu oynuyorlar mı acaba, bu kısmı çok merak ediyorum. Yoksa soruyu değiştirip, "Acaba ben diablo oynamasını biliyor muyum?" diye sorsam...
Belki bu taş, battle.net'deki birilerinin kafasına değer, hatta değmekle de kalmayıp, umarım yarar.

Diablo III bir e-spor olup olmamasından daha ziyade, neden bu kısmı oyunculara bırakmıyorlar? Buna biz karar versek, daha doğru olmaz mı?
Hee pardon, biz kendi statlarımızı veremiyorduk değil mi? Bu kısmı unutmuşum... Sağolsunlar, onlar bizim yerimize en doğru stat dağılımını yapıyorlar. Keşke oyunu bir adım daha öteye taşıyıp, bizim yerimize de oynasalarmış, olmamış burası. En kısa zamanda bunu da iletmek lazım.

* Paragon level'ı oyun hesabı baslı olarak değiştirmeyi planlıyorlarmış. Böylece level 100 karakterimizle oynarken xp kaybediyormuşuz gibi hissetmeyecekmişiz.
* Eğer paragon sistemi değişirse, gerekli levele önceden ulaşmış kişilerin ödülleri yamanın yüklendiği gün verilecekmiş.


Şu okuduğum iki maddeden de anladığım;
Bu adamlar daha ne yapacaklarını bile bilmiyorlar. Oyunu ne yapsak da kurtarsak diye düşünürken, görünen o ki daha da batıracaklar gibi duruyor ya Nekroses hocamın da dediği gibi "Hayırlısı..."

Denecek pek fazla şey yok gibi...


shovery 16.07.2013 | 00:29


* Eğer paragon sistemi değişirse

Yok artık


livedie 16.07.2013 | 11:47


Arkadaşlar ;

Bu günleri daha çok ararız.Göreceksiniz umarım ben yanılırım.Ama iyiye gideceği yerde daha kötüye gidecek gibi.Madem bu oyunu daha iyi yerlere taşımak istiyorsunuz.Bırakın buna oyuncular karar versin.Yapın bununla ilgili bir beyin fırtınası oyuncu ne istiyor?Bu isteklerin ne kadarı yapılabilir?Bunları düşününeceklerine kendin pişir kendin ye mantığı ile devam ediyorlar.
Hayırlısı


Nekroses 16.07.2013 | 21:36


Size katılıyorum gençler yalnız küçük bir hata yapmışım gönderimi hazırlarken.
"PvP'ye bayıldıklarını..." derken Diablo III'ün içerisindeki PvP sisteminden bahsetmiyorlar. Genel olarak PvP'yi sevdiklerini söylüyorlar ama Diablo III'ün bir PvP oyununa dönüşmesini istemiyorlarmış.

Ben size kaynağımı da vereyim, ayrıntılı bilgiyi oradan daha sağlıklı öğrenin. Tabi kaynak İngilizce.
http://www.diablofans.com/news/1901-the-devs-on-the-past-and-future-of-diablo-full-interview/


moz 01.08.2013 | 13:38


Ey Diablo III yu tasarladığını ve/veya iyiye götüreceğini idda eden emiceler bakında ağlayın adam ne çalışma yapmış.

http://www.diablofans.com/topic/99370-loot-20-discovering-its-true-potential/

Ayrıca Neden burada bu konu başlığının mealı yok sayın site yönetimi ?
http://eu.battle.net/d3/en/blog/10509961/community-commentary-the-potential-of-loot-20-26-07-2013#best


JackDaniels 01.08.2013 | 17:03


Gidişat pek iyi değil  gibi....


Nekroses 01.08.2013 | 18:16


Ey Diablo III yu tasarladığını ve/veya iyiye götüreceğini idda eden emiceler bakında ağlayın adam ne çalışma yapmış.

http://www.diablofans.com/topic/99370-loot-20-discovering-its-true-potential/

Ayrıca Neden burada bu konu başlığının mealı yok sayın site yönetimi ?
http://eu.battle.net/d3/en/blog/10509961/community-commentary-the-potential-of-loot-20-26-07-2013#best


Benim zamanım yok, bazen haberleri bile yetiştiremiyorum. 1 Hafta geç yayımladığım oluyor. Benden başka da yönetimde İngilizce bilen arkadaş yok. Forumumuzdaki en büyük problemimiz bu. Bu yüzden sadece bir oyuncunun fikri olan bir konuyu çevirmeye uğraşmıyorum. Blizzard bunu yapacağız derse paşa paşa çeviririm. =) Onlar yapacağız diyene kadar bu konu sadece bir fikir olarak kalır.