Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.










Diablo III Act sonu bossları  (Okunma sayısı 10684 defa)

Diablo III'ün Act sonu bossları henüz tümüyle açıklanmış değil.Diablo Haber Ajansı (DHA) muhabiri Nekroses olarak yaptığım araştırmalar sonucunda şu bilgilere ulaştım:
Bilmeyenler için tekrarlayalım. Diablo III, 4 Act'ten oluşacak ve tıpkı Diablo II'de olduğu gibi her bölümün sonunda güçlü bir efsanevi cehennem şeytanı bize hoşgeldin deyip sofraya davet edecek. Yemekte siz mi yoksa o mu olduğuna ise yeteneğiniz karar verecek. Lafı fazla uzatmadan Act sonu boss'larından kısaca bahsedelim.

Diablo, Lord of Terror
Diablo ile yapmış olduğumuz röportajda "Spekülasyonlara tahammülüm yok! Herkesin tahmin edebileceği gibi Act IV sonu boss'u ben olacağım." açıklamasında bulundu.
Spoiler (Göster/Gizle)

Azmodan, Lord of Sin
Blizzard yetkililerinden Kevin Carlino'nun yaptığı açıklamaya göre Azmodan Act sonu bosslarından birisi olacak. Hangi Act olduğu konusunda ise bilgi verilmedi. Act III'te karşımıza çıkacağını tahmin ediyorum. Kendisi eskiden Cehennem'in yarısına sahipti. Tüm mal varlığını kumarda (Gamble) kaybettikten sonra kendisini içkiye verdi.

Belial, Lord of Lies
Yine Kevin Carlino'nun yaptığı açıklamaya göre Belial Act II'de son boss olarak karşımıza çıkacak. Kendisi eskiden Cehennem'in diğer yarısına sahipti. Tapu bilgilerine erişim cehennem valisi Izual tarafından yasaklandığından hangi yarısının Belial'e hangi yarısının Azmodan'a ait olduğunu henüz bilemiyoruz.

Aşağıdaki gizli telefon kaydının 55-57 dk. arasını dinlerseniz daha ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.

Mistress of Pain
İsmi sır gibi saklanan fakat çok sayıda magazin dergisinde cesur pozları bulunan Mistress'in, Diablo II Act II sonu boss'u Duriel, Prince of Pain ile ilişkisi olduğu açık ve bu nedenle bir act sonu boss'u olması bekleniyor. Yapmaya çalıştığımız röportajda bizi hiç de hoş karşılamayarak sorularımıza cevap vermek yerine kameramanımızı ve beni kovalamayı tercih etti.
Spoiler (Göster/Gizle)

Tyrael, Corrupted? Archangel
Henüz elimizde hiçbir bilgi bulunmamakla birlikte Tyrael'in corrupt edildiği ve Diablo III'te şeytani saflarda yer alacağı hakkında çok sayıda dedikodu dolaşmakta. Henüz bu iddialar hakkında hiçbir kanıtımız bulunmamakla birlikte Tyrael'in World Stone'u yok ettikten sonra kendisini eve kapattığı ve 4 yıldır hiç dışarı çıkmadığı biliniyor. Alışverişini internet üzerinden gerçekleştiren Tyrael'in hiç uyumadan 24 saat aralıksız StarCraft II oynadığı düşünülüyor. Etme Tyrael, Sanctuary'nin sana ihtiyacı var!





By : Nekroses 13.10.2011 | 23:01
Son Düzenleme: 18.04.2012 | 18:15 Gönderen: Nekroses
Etiketler:
Archangel Tyrael 10.02.2012 | 10:09


2007'de Güney Kore'de aralıksız 50 saat online olarak Starcraft oynayan 28 yaşındaki bir adam hayatını kaybetti...

Eyvah Tyrael