Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.










Diablo'nun Geleceği  (Okunma sayısı 5122 defa)

Merhaba arkadaşlar, Diablo III Topluluk Yöneticilerinden Brandy Camel, namı diğer Nevalistis'ten harika bir haber aldık. Detaylar için tıklayın.


Yukarıdaki resme tıklayarak hemen izlemeye başlayabileceğiniz 1 dakikalık kısa videoda şu detaylardan bahsediliyor:

"Diablo takımının bir parçası olarak yeni sezona hoş geldiniz diyorum. Şu an Reaper of Souls'da hala harikalar yaratan kahramanlarımız 14. sezonda yaptığımız küçük değişikliği fark etmişlerdir: Temalı sezonlar. Hırs (Greed) sezonu ilk temalı sezonumuzdu. Ve gelecekte farklı temalı sezonlar keşfetmeye devam edeceğiz. Merak edenler şu linke tıklayabilrler: http://blizz.ly/SeasonOfGreed

Ayrıca... Diablo'nun demir ocaklarında kızgın alevler içinde dövdüğümüz çok sayıda yeni projemiz var! Bazılarının yapımı diğerlerinden daha uzun sürecek. Ama bu yılın sonunda size gösterebileceğimiz bazı şeyler var. Biz bu Diablo deneyimlerini hayata geçirene kadar biraz sabredin. 20 yılın üzerinde bizi desteklemeye devam etmiş sizler olmasa bunların hiçbiri gerçekleşemezdi. Bize yeni katılmış da olsanız, usta birer sezon oyuncusu da, size çok teşekkür ederiz.

Diablo şu an olduğu gibi gelecekte de Blizzard'ın bir kimliği olarak varlığını sürdürmeye devam edecek. Gelecek haberleri size sunmak için sabırsızlanıyoruz."

Sonunda uzun zamandır Diablo'dan beklediğimiz o haber geldi. Gelecekte çok daha güzel haberlerde görüşmek üzere...

Esen kalın.





By : Nekroses 08.08.2018 | 20:33
Etiketler:
ELendiL 08.08.2018 | 23:02


Videoyu facebookta görmüş ve kaydetmiştim kendi kendime çevirmek için. Umarım güzel işler çıkar ortaya ama sadece temalı sezonlarla kurtaramazlar bu işi :)

Paylaşım için teşekkürler.


kaaputenen 10.08.2018 | 01:06


bilgi içen teşekkür ederiz kardeşim inşaallah güzel şeyler gelir



Sayfa: 1   Yukarı git

Yorum Yapın

Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.