Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.










Çevirimdışı Görünme Seçeneği Geliyor  (Okunma sayısı 3828 defa)

Önümüzdeki aylarda, Blizzard oyunları oynarken sizin online varlığınızı daha iyi kontrol etmenizi sağlayacak şekilde Battle.net’e güncellemeler yapmayı planlıyoruz. Sadece bakmak ve kendi başlarına Azeroth’ta gezinmek, radyo sessizliğinde galaksiye hakim olmak, veya zalimleri kendi başına katletmek istedikleri zaman, yakında World of Warcraft, Starcraft II ve Diablo III oyuncuları Battle.net statüleri için (Müsait, Meşgul, Dışarıda seçenekleri ile beraber) “Çevirimdışı Görün” statüsünü de seçebilecekler.  Bu seçeneği statünüz olarak seçtiğinizde, sizin gerçek ID arkadaşlarınız, BattleTag arkadaşlarınız ve karakter seviyesi arkadaşlarınız, siz oyuna bağlandığınızda, sizi arkadaş listelerinde “Çevirimdışı” olarak göreceklerdir.

“Çevrimdışı Görün” statü seçeneği, her bir oyun için ayrı ayrı olarak gelecek güncellemelerde World of Warcraft, Starcraft II, ve Diablo III için eklenecektir. Diablo III için, 1.0.5’ten sonra bir patch (yama) içerisine özelliği eklemeyi düşünüyoruz. World of Warcraft ve StarCraft II için her iki oyunun gelecekteki expansion (genişletme) paketlerinin yayınlanmasından sonra bu seçeneği eklemeyi düşünüyoruz.

Sürekli gönderdiğiniz geri bildirimleriniz için teşekkürler; bu yeni özelliğin ne zaman kullanılmaya başlanabileceği hakkında bilgiyi önümüzdeki aylarda size iletmiş olacağız.

Kaynak: http://eu.battle.net/d3/en/blog/5891818/





By : Nekroses 22.09.2012 | 14:21
Son Düzenleme: 05.12.2012 | 11:30 Gönderen: Nekroses
Etiketler:
Hacı 22.09.2012 | 14:58


Guzel bir gelistirme olmus. Eminim bir cok oyuncunun tek basina takilmak istedikleri zaman bol bol kullanacagi bir ozellik olucaktir. Ceviri ve paylasim gayet guzel olmus nekro tesekkurler.


Nekroses 24.09.2012 | 20:36


Çeviri sanırım Bursat'a ait. :)