Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.










Diablo III Koleksiyoncuların Seti (Collector's Edition)  (Okunma sayısı 12468 defa)

Yeni bir sinematik ve koleksiyon seti detayları yayınlandı. Sinematiği Türkçe altyazılarıyla birlikte izleyebilirsiniz.
Diablo III Koleksiyon Seti
Gökyüzünden yanarak düşen bir yıldız, uzun süre önce unutulmuş bir şeytanın doğuşunu simgeliyor ve ölümlü kahramanları bir kez daha silahlanmaya çağırıyor. Bu sınırlı sayıda üretilen koleksiyon seti kararmış Sanctuary dünyasına dönüşünü anıyor. İçinde, günler sona erdiğinde kıyamet savaşlarında size yardımcı olacak nadir ve efsanevi eşyaların olduğu bir hazine bulacaksınız.

Diablo III PC/Mac Oyunu
Diablo III'ün tam sürümünü içeren DVD-ROM.

Diablo Kafatası ve 4GB USB Ruhtaşı
Bu 4GB USB ruhtaşı ve onun koruyucusu Diablo kafatası ile bilgisayarınızı lanetli köleliğin içine hapsedin. USB ayrıca içerisinde Diablo II ve Lord of Destruction'ın tam sürümlerini de içeriyor. Böylece, bir kez daha karanlık gezginin uğursuz yolunu fet edebilirsiniz.

Oyun İçi İçerik
Diablo III - Estetik Eserler
Parlayan melek kanatlarını çağırın, özel bayrağınızı sergileyin, zırh setlerinizi şişelenmiş duman ve bulut renklerine boyayın.
World of Warcraft - Fetish Shaman Pet
World of Warcraft yolculuğunuzda fetish shaman size eşlik etsin.
StarCraft II - Battle.net Portreleri
Özel ordu çıkartmaları ve Battle.net portreleri ile ölümlü alemlerin kahramanı olduğunuzu gösterin.

Sahne Arkası Blu-Ray/DVD Seti
2 Blu-Ray/DVD'lik set ile Diablo III'ün yaratılışında rol alan ekip ile tanışın. Sanctuary dünyasının sanatçıları, yazarları, programcıları, tasarımcıları, müzisyenleri ve animatörlerinin nasıl bir araya geldiğini gösteren 1 saatten uzun videonun keyfini çıkarın.

Diablo III Sanat Eserleri Kitabı
Sayısız eser içeren 208 sayfalık bu sanat kitabı ile oyunun çarpıcı sanat gelişimini ilk günlerinden son 3D derlemelerine kadar derinlemesine inceleyin.

Diablo III Oyun Müzikleri
Diablo III oyun müziklerinden oluşan 24 parçalık CD'yi keşfedin ve ebedi çatışmanın kendisi gibi ölümsüz sesleri ile müzik koleksiyonunuzu derinleştirin.


Büyük resim için resme tıklayınız.

Diablo III Kara Ruhtaşı
Deckard Cain'in yeğeni Leah, amcasının gizemli ve korkutucu araştırmalarından mantıklı bir açıklama çıkarmaya çalışırken karanlık bir görüntü aklında belirir. Azmodan, Lord of Sin, yükselerek genç ve nazik kızın önünde belirir. Kara ruhtaşını bulmak için kızgın cehennem ordularını Sanctuary'e süreceğini anlatmaktadır.


güzel paylaşım ..eline sağlık ..Canlı yayında izlemek bir harikaydı çok heyecanlandım :D





By : Nekroses 22.10.2011 | 22:34
Son Düzenleme: 03.05.2012 | 16:36 Gönderen: Nekroses
Etiketler:
SakaLLi 11.05.2012 | 20:20


http://www.youtube.com/watch?v=f87hllyjY3M#ws  bu video youtube a yeni düsmüs bu konuya eklenebilir :) ce kutusunun içindekiler :)


Midnite 28.12.2012 | 19:03


gitti .. kanatlar gittii :(


TerrorSquad 28.12.2012 | 20:07


Aral sağolsun düzgün wow'daki gibi çok getirecekti herkes alacaktı ama naptılar her ile 1 tane getirdiler ve sadece taksimde gece satışı yaptılar o yüzden istanbul'da olanlar karlı çıktı bu işten.Wow'un son çıkan ce'sini bi getirdi ellerinde kaldı hatta bende aldım halende satışta :) Keşke astan birini bulsam da alsam da yok :D