Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.










Bir kez daha Kevin Kanai Griffith Etkinliği..  (Okunma sayısı 4298 defa)

Kanai etkinliği artık Kevin Kanai Griffith'in sonunu kutluyor.  2016 yılında aktif olan bir etkinlikti ve bu aralar tekrar bu etkinliği yapıp eşsiz Skorn Transmog'unu elde edebilirsiniz...


Chief Elder Kanai'nin spektral formu koltuğundan yükseliyor ve gizemli bir portal açarken onu takip etmenizi bekliyor. Önümüzdeki günler için, Yaşlı Şef Kanai'ye saygılarını ödeyenler, bir macerada onunla birlikte hareket edebileceklerini görecekler..

Yama 2.3.0 25 Ağustos 2015'te piyasaya sürüldü ve Sescheron Harabeleri ile Kanai'nin Küpü tanıtıldı. Bu yamayı PTR üzerinde test eden oyuncular, zaman zaman Ölümsüz Tahtta göründüğü gizemli bir mesajı hatırlatmış olabilir: “Zaman doğru değil.” Sonunda neden olduğu karışıklık nedeniyle mesajı kaldırılmıştı, ancak referans verilen özel etkinlik  her yıl  Mart ayında tekrar açılıyor ve  Elder Chief Kanai'yi ziyaret edip kişisel Stomping Grounds gezisine katılabiliyorsunuz.


Küçük bir Easter Egg olsa da, bu etkinlik değerli bir arkadaşımız Kevin Kanai Griffith ile yan yana bir kez daha maceralarını paylaşmamızı sağlar. Kevin, World of Warcraft, Diablo III ve Reaper of Souls dahil olmak üzere Blizzard'daki çeşitli projelerde öne çıkmışbir sanatçıydı. 17 Ekim 2014'te nadir görülen bir kanser türüne yenik düştü. Onu anmak adına bu etkinlik her yıl yenilecektir.


Videoda bu eventi nasıl başlayacağınızı bulabilirsiniz.

Dünya o ve onun güzel sanatı olmadan asla aynı olmayacak olsa da, yetenekli, olumlu ve ilham verici bir kişiyle birlikte çalışmış ılmaktan onur duyduk.

Değerli işleriniz her zaman hatırlanacak, Kevin.


Video görünmüyor ise llinki : ! No longer available





By : Diabolus 28.03.2018 | 12:28
Son Düzenleme: 05.04.2018 | 10:14 Gönderen: Midnite
Etiketler: