Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.










Yama 2.6.1. Yayında  (Okunma sayısı 4068 defa)

Diablo III yama 2.6.1 şimdi Amerika, PC, PlayStation 4 ve Xbox One'da başladı! En yeni değişiklikler hakkında bilgi edinmek için aşağıdaki PC yama notlarına göz atabilirsiniz.


Yama Ön İzleme :

Class Set Revizyonları :

Greater Rifts'teki tüm sınıf performansı için aşağıdan yukarıya geniş bir inceleme sonunda en popüler  veya istenen yapılara odaklanarak olabildiğince birbirine çok yakın birçok oyun stili getirmek için çeşitli değişiklikler yapıldı.

Skill Değişiklikleri :

Birkaç skill'in bazıları daha iyi oynanabilirlik ve performans için değiştirildi.

İtem Revizyonları :

Çok sayıda efsanevi eşyada, oyuncuların oyunun tadını çıkarması için değişikliklere gidildi.

Önemli: Yama bölgenizde oyananabilir olana dek Patch 2.6.1'i indirmeniz istenmez. Bir Avrupa veya Asya'dan gelen bir istemciden giriş yapıyorsanız, yüklenebilmesi için önce o bölgede bu düzeltme ekinin çıkmasını beklemeniz gerekir. Buna ek olarak, oynama bölgeniz Amerika'da ise, bu bölgeler de düzeltme tamamlanıncaya kadar Yama 2.6.1'in yayınlanmasından sonra Global Play'i kullanarak Avrupa'ya veya Asya'ya giriş yapamazsınız.

SINIFLAR :

Barbarian :

Battle Rage - Bloodshed  : Tekrar dizayn edildi. Her 1 saniyede 20 metre içerisindeki yaratıklara % 20 şansla kritik saldırı yaparsınız.

Not: Bloodshed, özellikle Whirlwind, Pain Enhancer ve Effective Toxin ile kombine edildiğinde yüksek düşman yoğunluğuyla karşılaşıldığında performans sorunlarına neden oluyordu.

Ground Stomp  - Jarring Slam  : Belli sürede ortaya çıkacak olan Health Globe sayıları arttırıldı.

Crusader

Blessed Hammer  - Limitless : Tekrar dizayn edildi. Blessed Hammer'ın hasar bonusu % 640'a ve saldırı menzili 20 metreye çıkartıldı.

Not: Bu rune tarafından yaratılan ek mermiler, düşman yoğunluğunun yüksek olduğu durumlarda performans sorunlarına neden oluyordu.

Monk :

Tempest Rush  - Flurry : Staklama sayısı 500'den 100'e düşürüldü.

Necromancer :
 
Command Skeletons : Skeletal Warriors kalabalığın kontrol etkilerini ortadan kaldıracak. Çok fazla isabet aldıktan sonra artık ölmeyecek.

Tasarım  Felsefesi :  İskeletlerin komutasını ilk kez tasarlarken, Necromancer'ın çevresinde düzenli olarak iskelet yapan ve savaş sırasında savaşa giren iskeletlerle ölümsüz bir komutan olma duygusunu yakalamak istenmişti. Derin bir görsellik yarattı, ancak sınıf Set bonusları ve Efsanevi eşyalların güçleri yoluyla geliştikçe, bu görselin bazı yapılar için oyunu engellediği anlaşıldı. Skeletal Warriors, artık oyundaki diğer tüm petlerle aynı savunmaya sahip.

Devour - Voracious : Bu rune'den verilen kaynak maliyet düşürme stack sayısı artık staklarken  birden fazla atmadan geçersiz kılınacaktır.

Simulacrum  : Simulacrum'ın ne zaman faal olduğunu belirtmek için beceri simgesine bir parıltı eklendi.

Skeletal Mage : Bu beceri aktif olan mage'lerin toplam sayısına ek olarak bir buff olarak kaldırılan en eski büyücünün süresini görüntüler.

Tasarım Felsefesi: Bu değişiklik büyük oranda mage zırhının süresi boyunca oyunculara şeffaflık sağlamak için yapıldı.. Bu, Bones of Rathma setini kullanan oyuncular için özellikle yararlı olacaktır. Hedef, oyuncuların Skeletal Mage sayaçlarını, maksimumda olduklarında artık yenilemek zorunda kalmamaları üzerinedir.

Bone Armor : Essence ihtiyacı silindi ve hareket halinde iken aktif olacak.

Army of the Dead  - Frozen Army : Bu rünlerden gelen hasarlar yayılacaktır.

Tasarım Felsefesi: Bu değişim kullanım aralığındaki düşmanların eşit derecede çarpması ve görselle daha iyi uyum sağlanması için yapıldı. Belirtilen silah hasarı miktarı için daha tutarlı bir şekilde daha fazla hedefe vurulmasına neden olacaktır.

Necromancer Passive Skilleri :

Fueled By Death : Bu pasiften hareket hızı bonusu şu an% 25'lik bir üst sınırı aşabilir.

Life from Death  Belirli bir süre içinde yumurtlayabilecek sağlık kürelerinin sayısı üzerine bir maksimum eşik eklendi.

Witch Doctor :

Soul Harvest : Soul Harvest da artık bir  yığın ekleme veya yenileme Soul Harvest'in tüm yığınlarını yeniler.

Witch Doctor Passive Skilleri :

Creeping Death : Bu pasif  Haunt, Locust Swarm ve Piranhas'ın hasar verme süresinin  3600 saniyeden 19800 saniyeye çıkartır.

Not: Şu anda bu pasifin Piranhaları etkilemesini engelleyen bir hata var; bu yaklaşmakta olan bir PTR yamasında düzeltilecektir.

Wizard :

Arcane Orb - Frozen Orb  : Silah hasarı 393%'den 950%'e çıkartıldı Cold olarak ve menzili 30 metreden 40 metreye çıkartıldı.

Bug Düzeltmeleri :

- Army of the Dead'in crowd control'den hemen etkilenince, bazen tetiklenmesine engel olan bir sorunu düzeltti.
- Bir canavarın bir başka canavara çarptığında kendilerini iyileştirebilecekleri bir sorunu düzeltildi.
- Skeletal Mages'in bazen havada ortaya çıkmasına neden olan bir hata düzeltildi
- Arcane Orb tarafından güvenlik duvarının geride bıraktığı bir sorunu düzeltti - Scorch zarar görmüyordu
- Oyuncular aynı hedefe saldırmak için İskeletleri kullandıklarında Skeletal Mages'in hedefini kaybetmesine neden olan bir sorunu düzeltti
- Oyuncuların aynı anda harekete geçmeye çalışırken kanal oluşturma becerisi kullanması durumunda bağlantı sorunlarına neden olan bir sorun düzeltildi.
- Wolf Companion tarafından verilen hasar bonusundan iki kat daha düşeceği bir nokta düzeltildi
-  Battle Rage ile ilgili bir sorun düzeltildi - Bloodshed Kritik vuruşların verdiği hasarın, proc katsayısı ile zarara neden olmadığı hata giderildi.
- Bone Armor için Dislocation rünün zehir hasarını doğru bir şekilde belirtmediği bir sorunu düzeltti
- Seçtiğiniz rünün hasar türünün tersine, Furious Charge'da  Vile Ward'ın donanımlı olduğu silahınızın temel hasar türünü devralacağı bir sorunu düzeltti.
- Bone Armor: Dislocation rününde Rigor Mortis tarafından sağlanan hareket ve atak hızında azalma uygulanmadı.
- Monk oyuncularının, Necromancer'lar için Blood's Power'in cooldown'u yeniden başlatabileceği bir sorunu düzeltti. Bu sayede amaçlananlardan daha fazla cooldown düşürüldü.
- Creeping Death'in Piranha'nın hasar debuff süresini doğru bir şekilde etkilemediği bir sorun düzeltildi
- Spike Trap - Impaling Spines'in daki doğru hasar türünü görüntülemediği bir sorunu düzeltti
- Bone Armor - Harvest of Anguish'in doğru hasar türünü görüntülemediği bir sorunu düzeltti

İtemler :

Genel :

Legendary Itemler :

Barbarian :

Band of Might : Furious Charge, Ground Stomp, ve Leap yaptığınızda % 60-80 oranında 8 saniye boyunca hasar almanız azalır.

Bracers of Destruction  : Seismic Slam  ilk değdiği 5 yaratığa 400-500% hasar verir.

Bracers of the First Men  : Hammer of the Ancient % 50 daha hızlı ve 400-500% daha fazla hasar verir.

Fury of the Vanished Peak  : Artık Seismic Slam Legendary-strength bonusu rollenemez. Fury kullanımı Seismic Slam'de % 50 artar ve  400-500% daha fazla hasar verir.

Not: Bu öğenin mevcut sürümleri de hasar rolleme turuncu renkli metne dahil edecek şekilde değiştirilecek, ancak her zaman mümkün olan bir maksimuma eşit bir hasar rolleme olacak.

Gavel of Judgement  : Artık Hammer of the Ancients Legendary-strength bonusu rollenemez. Hammer of the Ancients'de 600-800% hasar bonusu artar ve 25 Fury geri döner 3 veya daha fazla düşmana değmesi ile.

Not: Bu öğenin mevcut sürümleri de hasar rolleme turuncu renkli metne dahil edecek şekilde değiştirilecek, ancak her zaman mümkün olan bir maksimuma eşit bir hasar rolleme olacak.

Girdle of Giants :  Seismic Slam'in Earthquake hasarı 3 saniye için 200-250% olacak.

Skull Grasp : Whirlwind  hasarı 300-400% olacak.

Standoff  : Furious Charge 400-500% daha fazla hasar verecek sizin movement speed'inize bağlı olarak.

Crusader :

Blade of Prophecy : Condemn rollenemez. Condemned 600-800% hasar bonusu kazanır.

Bracer of Fury : Heaven's Fury hasar bonusu 300-400% oranında olur düşman Blinded, Immobilized, or Stunned durumunda iken.

Denial: Sweep Attack'da her düşman 100-125% hasara maruz kalır ve 5 kere staklar.

Faithful Memory : Falling Sword'da her düşman 60-80% hasara maruz kalır ve 10 kere staklar.

Fate of the Fell : Heaven's Fur, 2 yönlü salıdır yapar ve hasar bonusu 375-500% olur.

Frostburn : Artık Crusader drop edemez.

Frydehr’s Wrath : Condemn damage  rollenemez. Condemn artık cooldown istemez ve 600-800% oranında etkili olur fakat 40 wrath gereksinimi olur.

Golden Flense : Sweep Attack rollenemez. Sweep Attack, 6 wrath geri kazanır her düşmana çarptığında ve 225-300% hasar bonusunda olur.

Gyrfalcon’s Foote : Blessed Shield'in kaynak gereksinimi ortadan kalkar ve 275-350% hasar bonusu kazanır.

Jekangbord : Blessed Shield  hasarı rollenemez. Blessed Shield  etkisi 6 düşmana etkili olur ve hasar bonusu 225-300%'a düşer.

Demon Hunter :

Dead Man’s Legacy : Multishot hasar bonusu rollenemez. Multishot hasarı % 60'ın altındaki düşmanlara 150-200% hasar bonusu kazandırır.

Karlei’s Point : Impale'nın hasar bonusu 300-375% olur ve 15 Hatred geri döner.

Lord Greenstone’s Fan : Her saniye 300-400% oranında hasar artar bir sonraki Fan of Knives kullanımınız. 30 kere stacklar.

Manticore: Multishot hasarı rollenemez. Cluster Arrow da Hatred gereksinimi % 50 düşer. ve 250-300%. hasar bonusu artar.

Yang’s Recurve : Multishot  % 50 hızlı ve 150-200% daha fazla hasar verir.

Wraps of Clarity : Hatred kaynaklarınız 5 saniye boyunca 40-50% daha az hasar almanızı sağlar.

Monk:

Binding of the Lost  : Her Seven-Sided Strike  7 saniye boyunca 4-5% hasar bonusu ile hasar verir.

Balance: Tempest Rush hasar bonusu rollenemez. Tempest Rush hasar bonusu 450-600% olur ve 3 düşman ve üstüne temas ettiği % 100 Critical Hit Chance kazanır.

Cesar's Memento : Tempest Rush 5 saniye boyunca düşmanlar Blind, Freeze, veta Stun efekti altındayken 600-800% hasar bonusu kazanır.

The Fist of Az’Turrasq : Exploding Palm hasar bonusu 400-500% hasar bonusu kazanır.

Incense Torch of the Grand Temple : Wave of Light hasar bonusu rollenemez. Wave of Light 'da spirit gereksinimi % 50 artar ve 450-500%. oranında hasar verir.

Scarbringer: Lashing Tail Kick hasar bonusu ilk 7 düşmanda 450-600%  hasar verir.

Spirit Guards : Spirit gereksinimi % 45-60 azalır 3 saniye boyunca.

Necromancer :

Bloodsong Mail : Land of the Dead aktifken iskeletleriniz 100–125% daha fazla hasar verir ve Enforcer, Frenzy, Dark Mending, Freezing Grasp rünlarına sahip olurlar.

Bloodtide Blade : Death Nova, 80-100% daha fazla hasar verir 25 metre içindeki yaratıklarda.

Dayntee’s Binding :  40–50% daha az hasar alırsınız, lanetleriniz düşman üzerinde etkili iken.

Defiler Cuisses : Bone Spirit hasar bonusu 400-500% olur.

Fate’s Vow : Army of the Dead artık 200-250% hasar verir ve Unconventional Warfare rünu aktif olur.

Golemskin Breeches : Golem  aktifken % 30 daha az hasar alırsınız ve Golem yaratma süresi 20-25 saniye düşer.

Leger’s Disdain : Grim Scythe her essense geri kazanımızda 65-80% daha fazla hasar verir.

Lost Time : Cold saldırılarınız düşmanların hareketini % 30 azaltır ve sizin hızınızı 8-10% artttırır. 5 kere staklanır.

Maltorius’ Petrified Spike : Bone Spear , 40 Essence karşılığında 550-700% hasar verdirir.

Mask of Scarlet Death : Revive: Purgatory Rünu, ile artık daha büyük patlamalar olur.

Nayr’s Black Death : Her posion skiliniz 75-100%  oranında hasar verir 15 saniye içinde.

Scythe of the Cycle : İkincail saldırılarınız 350-400% artar Bone Armor aktifken fakat Bone Armor süresi 4 saniyeye düşer.

Steuart’s Greaves : Blood Rush yaptıktan sonra 75-100% hızlanırsınız 10 saniye boyunca.

The Johnstone : Macabre Knowledge 50 stak kazanır. Corpse Lance ve Corpse Explosion hasar bonusu 150–200% olur.

Witch Doctor :

Bakuli Jungle Wraps : Firebat'lar 250-300% daha fazla hasar verir Locust Swarm veya Piranhas etkili iken.

Mask of Jeram : Petlerin hasar bonusu 150-200%'e çıkar.

Staff of Chiroptera : Firebats'ın hasar bonusu rollenemez. Firebats artık % 100 daha hızlı atak eder ve % 75 daha az mana isteği olur. Hasar oranı da 125-150% artar.

The Short Man’s Finger : Gargantuan'dan doğan 3 adet küçük Gargantua'nın hasar bonusu 500-650%. olur.

Wizard :

Deathwish : Arcane Torrent, Disintegrate, veya Ray of Frost'da hasar bonusu 250-325%. olur.

Etched Sigil : Arcane Torrent, Disintegrate, veya Ray of Frost'da Arcane Power harcamalarınız 125-150% artar ama her saniye başına Arcane Power kazanımlarınız da artar.

Halo of Karini :    Storm Armor size 15 metre çapındaki düşmanlardan 60-80% daha az hasar almanızı sağlar 4-5 saniye için.

Nilfur's Boast : Meteor  hasar bonusu 600% olur. Eğer meter 3 yada daha fazla yaratığa isabet ederse bu oran 675-900%'e çıkar.

Orb of Infinite Depth : Her Explosive Blast yaptığınızda hasar oranı 8-10% artar ve 6 saniye boyunca 20%  daha az hasar alırsınız. 4 kere staklanır.
 
Ranslor’s Folly : Energy Twister, 30 metreden daha yakın olan yaratıklara 225-300% daha fazla hasar verdirir.

The Grand Vizier :   Meteor hasar bonusu rollenemez. Meteor'un Arcane Power gereksinimi % 50 azalır ve hasar oranı 300-400%'e çıkar.

Triumvirate : Signature büyüleri Arcane Orb ile 6 saniye boyunca 300-400% oranında atar ve 3 kere staklanır.

Unstable Scepter : Arcane Orb hasar bonusu rollenemez. 350-450% oranında hasar artar ve ekstra saldırı yaratır.

Wand of Woh : Explosive Blast hasar bonusu rollenemez. Explosive Blast 300-400% oranında fazla hasar vererek 3 kere tetiklenir.

Set itemler :

Barbarian :

Immortal King’s Call  :   (6) Set  bonusu : Wrath of the Berserker ve Call of the Ancients aktifken Ancients'lerin hasar bonusu 1500%'e çıkar.

Might of the Earth : (6) Set  bonusu :  Earthquake, Avalanche, Leap, Ground Stomp, Ancient Spear ve Seismic Slam hasar bonusu 5600%. olur.

The Legacy of Raekor  : (4) Set bonusu : Furious Charge tüm Rune'ları kazanır ve 1000% daha fazla hasar verir.   (6) Set bonusu : Her Furious Charge 'da bir sonraki fury harcamanıza kadar 2800%.  stack hasar bonusu kazanırsınız. 5 kere staklanır.

Wrath of the Wastes  : (4) Set bonusu : Whirlwind kullandıktan 3 saniye sonra 50% daha az hasar alır ve Rend ile 3 kat daha fazla hasar verirsiniz. (6) Set bonusu : Whirlwind, Dust Devils  rünu aktif olur ve 3000%. daha fazla hasar verir.
 
Bul-Kathos' Oath  : (2) Set bonusu : Fury kazanımı 15 olur. Whirlwind  % 45 daha hızlı ve yüksek hasarda vurur.

Crusader :

Armor of Akkhan : (6) Set bonusu : Akarat's Champion aktifken 1500% daha fazla hasar verir ve % 50 daha az hasar alırsınız.

Roland's Legacymonke : (4) Set bonusu :  Shield Bash ve Sweep Attack hasar bonusu 3300%.'e çıkar.

Seeker of the Light : (6) Set bonusu :  Blessed Hammer hasar bonusu 2000% ve Falling Sword hasar bonusu 1000%.'e çıkar.

Thorns of the Invoker : (2) Set bonusu : Thorn hasarlarınız 15 metre alanındaki yaratıklara etkili olur. Punish, Slash, veya block yaptığınızda bu alandaki yaratıklara 140%  daha fazla hasar verirsiniz 2 saniye için. (6) Set bonusu :   Punish ve Slash'ın atak hızı 50% ve hasar bonusu 5400% artar ilk Thorn hasarı verdiğiniz yaratıkta.

Demon Hunter :

Embodiment of the Marauder: (4) Set bonusu : Sentry'ler 400% daha fazla hasar verir Elemental Arrow, Chakram, Impale, Multishot, ve Cluster Arrow yaptığınızda . (6) Set bonusu : Elemental Arrow, Chakram, Impale, Multishot, Cluster Arrow, Companions, ve Vengeance 3000% daha fazla hasar verir her bir Sentry başına.

Natalya’s Vengeance : (6) Set bonusu : Rain of Vengeance ardından 3500% hasar bonusu kazanır ve 10 saniye boyunca % 60 daha az hasar alırsınız.

The Shadow's Mantle  : (6) Set bonusu : Impale, 50000% hasar bonusu kazanır ilk temas ettiği yaratıkda.

Unhallowed Essence : Multishot, ve Vengeance, her bir sahip olduğunuz Discipline kadar 100% oranında daha fazla hasar verdirir.

Monk:

Inna’s Mantra : (6) Set bonusu : Mystic Allies tüm rüne'lar aktif olur ve her bir Mystic Ally sayısı kadar 150% hasar bonusu kazanırsınız.

Monkey King’s Garb : (6) Set bonusu : Tekrar dizayn edildi. Lashing Tail Kick, Tempest Rush, ve Wave of Light 1000% oranında daha fazla hasar verir her bir sahip olduğunuz Sweeping Wind kadar.

Raiment of a Thousand Storms : (6) Set bonusu : Spirit kaynaklarınız size Dashing Strike'da 6 saniye için 13000% hasar bonusu kazandırırken  Dashing Strike'da Spirit kaynaklarınız'a 6 saniye için 1300% hasar bonusu kazandırır.

Uliana’s Stratagem :   (4) Set bonusu : Seven-Sided Strike her bir temasta 777% daha fazla hasar verir.  (6) Set bonusu : Exploding Palm  hasar bonusu 2100% artarken Seven-Sided Strike, Exploding Palm'ı tetikler.

Shenlong's Spirit : Spirit kaynaklarınız her bir spirit sahip olduğunuz oran kadar 2% oranında hasar kazandırır. Eğer full spiritte iseniz 200% daha fazla hasar verirsiniz.

Necromancer :

Bones of Rathma :   (6) Set bonusu : Her bir Skeletal Mage kadar minionlarınızın hasarı ve Army of the Dead'in hasarı  1000%. artar.

Grace of Inarius : (6) Set bonusu : Bone Armor açılınca swirling tornado of bone'ı tetikler 1000% hasar bonusu kazandırır, Necromancer ise toplamda 3750%. hasar bonusuna ulaşır.

Pestilence Master’s Shroud : (4) Set bonusu : Bone Spear, Corpse Lance veya Corpse Explosion her bir düşmana isabet ettiğinde hasar almanız  2% düşer ve 50%'e kadar çıkabilir son 15 saniye içinde.  (6) Set bonusu : Her bir corpse, Empowered Bone Spear  şarjını 3300%.  arttırır, ayrıca Corpse Lance ve Corpse Explosion 1650%. hasar bonusu kazanır.

Trag’Oul’s Avatar : (6) Set bonusu : Life'ınızdan çalan becerileriniz 3300% hasar bonusu kazandırır ve iyileşmenizden doalyı becerileriniz % 100 artar.

Witch Doctor :

Helltooth Harness : (2) Set bonusu : Acid Cloud, Firebats, Zombie Charger, Zombie Dogs, Gargantuan, Grasp of the Dead, Piranhas veya Wall of Death,'ı Necrosis ile kullandığınızda 1500% hasar bonusu kazanırsınız. (6) Set bonusu : Wall of Death yarattığınızda  4400% oranında Acid Cloud, Firebats, Zombie Charger, Zombie Dogs, Gargantuan, Grasp of the Dead, Piranhas, ve Wall of Death skilleri ile vurabilirsiniz.

Raiment of the Jade Harvester : (2) Set bonusu : Haunt uygulanan yaratıklar  560 saniye boyunca Haunt hasarı alırlar. (6) Set bonusu : Soul Harvest sırasında 12 saniye boyunca % 50 daha az hasar alırsınız.

Spirit of Arachyr : (6) Set bonusu : Yaratma becerileriniz 4500%. daha fazla hasar verdirir. Corpse Spiders, Plague of Toads, Firebats, Locust Swarm, Hex, ve Piranhas. için.

Zunimassa's Haunt :   (6) Set bonusu : Mana harcadığınızda 5500%  oranında hasar bonusu kazanırsınız 8 saniye boyunca.

Wizard:

Delsere’s Magnum Opus : (6) Set bonusu : Slow Time altındaki yaratıklar 5 saniye boyunca 3800% oranında  Arcane Orb, Energy Twister, Explosive Blast, Magic Missile, Shock Pulse, Spectral Blade, ve Wave of Force becerilerinizden daha fazla hasar alırlar.

Firebird’s Finery :   (6) Set bonusu : Her bir yaratıkı ateşlediğinizde  200% oranında daha az ahsar alırsınız ve 20 kere staklanır.

Vyr’s Amazing Arcana : (6) Set bonusu : Archon staklamaları stack başına 0.15% daha az hasar aldırır ve 50% daha fazla hasar verdirir.

Chantodo's Resolve : (2) Set bonusu : Her Archon  durumunda Wave of Destruction kullanırsanız 1000% daha fazla hasar verirsiniz 30 metre içerisindeki yaratıklara. Bu formda iken 600% daha fazla hasar verir Wave of Destruction ile ve 20 kere staklanır.

Öteki itemler:

Necromancer oyuncuları tarafından elde edilen kalkanlar artık + Max Essence  eklenmiştir

Bug Düzeltmeleri :

* Rabid Strike'ın yarattığı Mimics hasarının Lashing Tail Kick, Seven Sided Strike, Cyclone Strike, Exploding * Palm ve Wave of Light. skillerinde doğru hesaplanamadığı hata düzeltildi.
* Jesseth Arms'ın iskeletler tarafından yarattığı hasar bonusu hatası giderildi.
* Trag’Oul’s'ın 6 set bonus ile ilgili hesaplanan hasar bonusu hatası giderildi.
* Necromancer'a diğer sınıfların itemlerinin düşmemesi ile ilgili sorun düzeltildi.
* Boyarsky'nin Chip'i donanımlı olduğunda, Necromancer'ın birincil becerilerinin düşmanlara pervasız kalmasını önleyen bir sorun düzeltildi.
* Aberran Animator tarafından sağlanan +% Thorns hasar bonusunu, Spear of Jairo gibi öğelere doğru bir şekilde uygulamaktan alıkoyan bir sorun düzeltildi.
* Crystal Fist'in Channeling Pylon ve Raiment of a Thousand Storms'dan buff kazanamayacağınız bir sorunu düzeltti.
* Vyr's Amazing Arcana'nın (2) Set gücüyle Arcane Blast ve Arcane Strike'ın Dondurmayacağı (Slow Time rune'yi seçmediğiniz sürece) hata düzeltildi.
*  Wave of Destruction'ın planlanandan biraz daha az hasar gördüğü bir sorunu düzeltildi.

Adventure Modu :

Riftler:

Blazing Guardians tarafından sağlanan deneyim ve Rift ilerleme miktarını arttırıldı.
Smoldering Constructs'un verdiği deneyim ve Artırma ilerlemesini arttırıldı.
Rifts'teki Shrouded Moors tilesets'deki sis etkisini azalttı.
Temple of the Firstborn artık Greater Riftlerde seçilemiyor.
Shock Towers'un sağladığı Rift / Greater Rift'lerdeki deneyim gelişimi arttırıldı.
Shield Pylons artık saldırganlara verilen hasarı yansıtmıyor

Challange Rifts :

Challenge Rift'den düşen malzemelerin miktarını arttırıldı.
Challenge Rift Cache artık her zaman 10 Death's Breath'ı düşürür

Yaratıklar :

'We Are the Champions' başarısı için gerekli olan bazı canavarlar için bir şampiyon spawn oranı sorunu düzeltildi. Aşağıdaki canavarlar için ayarlandı ve diğer şampiyon yaratıklar ile aynı frekansta olacaklar:

Fallen Conjurer
Fallen Peon
Fallen Cur
Fallen Grunt
Fallen Overlord
Fallen Slavelord






By : Diabolus 25.10.2017 | 08:51
Etiketler:
demondimeth 25.10.2017 | 10:08


Eline sağlık hocam, yeni sezonu dört gözle bekliyoruz. :)


TorukCamanbay 25.10.2017 | 10:50


Bilgilendirme ve çeviri için teşekkürler.


Endorama 25.10.2017 | 17:00


Nedense bu sezon en heyecanlandığım sezon oldu sezonu iple çekiyorum :)



Sayfa: 1   Yukarı git

Yorum Yapın

Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.