Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.










Yama 2.1.0 Ön-izleme : The Vault  (Okunma sayısı 39611 defa)

DIII RoS Yama 2.1.0 ile Treasure Goblin lerin mekanına girmek istediğinizi ve sabırsızlandığınızı biliyoruz.. Hep o portala girmek için kimimiz hayal kurmadı ki işte gerçekleşti..



Savaşın kaosunun ortasında, üstü başı yırtık fırsatçılar alaycı gülüşleri ile düşmüşlerin üzerinden ganimetleri topluyorlardı. Fallen Star'ın görülmesinden kısa bir süre sonrasında  Görüş yeteneklerinin (belki de süpriz olmayan bir şekilde) arttığı ve aşırdığı ganimetlerin ağırlığından kamburlaşmış bu akbabalar tapınağın hayvanlar kitabında yerini alıyordu. Bu "Treasure Goblins" hakkında pek bir şey bilinmemesine rağmen bilinen tek şey var ki o da bunların bu toprakların yerlisi olmadığıdır.

Bir çırpıda girdikleri dünyamızdan açtıkları gizemli bir portaldan yanlarındaki değersiz malları ile kaçarlar. Peki bu gizemli ziyaretçiler nereden geliyor? Ve bu garip kapıları nereye açılıyor? Hiç bir ölümlü bu yaldızlı perdelerin arkasındaki cevapları öğrenmeyi cüret edemedi.

Şu ana kadar.

Portallar Hakkında:

En son olan Demonic istiladan beri, Treasure Goblinlerin hikayeleri Kehjistan'ın savaş meydanlardaki delik deşik olmuş tapınakların tavernalarında hızla yayılıyordu. İlk inanılan çıldırmış mezar soyguncuları olduğu idi ve bu goblinlerin doğasında bilinen tek şeyin gün ışınğın da birden bire belirmesi idi. Şimdi grimsi vücutları ve kertenkelemsi kafaları ile şehir sakinleri tarafından tanınabilirler ve Nephalem'e çok güzel ve toplaması kolay bir altın işareti verirler.



Treasure Goblinleri korunan bir ırktır, nasıl oluyor ise incildiklerinde açma çalıştıkları portal geri kapanır  -  bu acrane portaldaki Horadrim ki gibi portallara benzemez ve farklıdır. Varlıkları dedikodu olmaktan artık çıkmış altın dolu mahsenleri goblin portallari içinde zengin olacakları beklemektedir, tabi anlatılamış korkunç şeylerin ardında..

Peki bu basit bir masal mı ? Bulmanın zamanı geldi


Vault'un tanıtımı :

Yama 2.1.0 da ne zaman Treasure Goblin öldürülse ufak bir ihtimalle portal açma şansı olur.


Vaultda oyunculari muhtemelen esnaf ve şehirlililerin tapınaklarından çalınan inanılmaz servetler için mücadele verirler.Çil çil altınlar ağzına kadar dolu hazine kasaları ve gemler ile Shen in kendisi bile sizin merakınızı ödüllendirir.


Dikkatli olun! Vault aynı zamanda açgözlülüğün ve goblinlerin efendisi (Baroness Greed) tarafından kontrol edilir.


Bu yağız kadın sizin gelişinizi isiminde oldugu gibi kibar bir şekilde karşılamaz.

Onun varlığına son verin ve ödülünüzü alın . ( Eğer cesaret edebilirseniz. ? )


Greed :

Soru : Vault un içerisinde çok aktivite oluyor mu neler oluyor ?
 Cevap : Aç gözlülüğün efendisi asla tatmin olmaz. Vault'un içerisinde yapılacak çok şey var. O ise Goblinleri sürekli daha fazla altın toplamaları için dışarı gönderiyor. Gelen altın sayılmalı ve mevcut olan altin miktarında eksikme var mı emin olunmalı, bunun dışında Greed her üç saatte bir altın havuzunda banyo yapar ve o kesinlikle Vault'e bakım yapıyor.

Soru : Vault ne zaman dizayn ettiniz ? Nerede yaptınız ? Nasıl yaptınız ?

 Cevap :
Richie: Bizler Goblin heykelinden ilham alarak Vaultun çevresini geliştirdik
Neal : Victor Lee harbidende burasının konseptkini tuhaf bir şekilde geliştirdi. Orada tuaf olmayan hiç bir şey yok ama biz Vault'un mimari yapısından çok etkilendik ve beğendik.


2.1.0 yamasın ile Treasure Goblinler daha pervazsız olacak ve oyunculara kendi dünyalarına girip zengin olmaları ve Greed i yenmeleri için bir şans verecekler.
Servet ve zafer sizi bekliyor adımınızı atın iyi şanslar diğer taraf da görüşürüz.

Kaynak : http://us.battle.net/d3/en/blog/15157768/patch-210-preview-the-vault-8-13-2014





By : Midnite 26.08.2014 | 21:31
Etiketler:
Eflatun 27.08.2014 | 12:31


kim daha aç gözlü göreceğiz. o altınların hepsi benim olacak :D


savas33 28.08.2014 | 17:50


Nihahahaha..


insider 07.09.2014 | 18:50


1 gun aradım en sonunda buldum :D gemi


Eflatun 09.09.2014 | 09:03


Tam olarak hangi zorlukta ve hangi modda buldunuz? Dün gece bende aradım da çıkaramadım bir türlü


byram 09.09.2014 | 17:58


Ben Act 1 de bounty görewinde 2 defa girdim.t5


singularity 10.09.2014 | 08:30


tek mi girdiniz yoksa grupla mı


Eflatun 10.09.2014 | 11:26


Ben Act 1 de bounty görewinde 2 defa girdim.t5

Aynen dostum T5 Act1 de grup olarak girdik. Master da tek denedim ama bu sefer pony açıldı :D