Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.










Season Rebirth Mail'ini okumak için süre azalıyor..  (Okunma sayısı 5302 defa)

Bildiğiniz gibi Sezon 5 ile birlikte Season Rebirth yeniliği oyuna gelmiş oldu. Bu yenilik ile oyunun en başından beri oynadığınız bir karakteri yeni karakter açmadan sezona sokabilme imkanına sahip olmuştuk.



Season Rebirth nedir ?

Herhangi bir Non-Season karakteri Rebirth seçeneği ile 5. Sezona başlattığınızda bu karakterin üzerindeki tüm itemler olduğu gibi No-Season'a aktarılıyor. Bu durumda bu taşıdığınız karakterin üzerindeki tüm itemler sizlere bir mail yolu ile Non-Season'a geri gelmiş oluyor.

Season  Rebirth için unutmamanız gereken üç nokta var;
- Rebirth ettiğiniz karakterin üzerinden Non-Season'a aktarılan bu itemleri 30 gün içinde Non-Season'a girerek Stash'ınıza atmanız gerekiyor.
- Her sezon sadece 3 karakterinizi Rebirth yapabilirsiniz
- Rebirth yapılan Hardcore karakteriniz öldüğünde sezon bitiminde bu karakteriniz Non-Season'a geçemeyecek anlamına geliyor.


Claim'i nasıl yaparım ?..


Non-Season da olan herhangi bir karakterle oyuna girdikten sonra sol alt köşeye baktığınız da bir mail geldiğini göreceksiniz. İşte bu maili açıp oradaki itemleri Claim ederseniz Rebirth edilen karakterin üstündeki itemleri almış olacaksınız ve unutmayın bunu yapmak için son 1 haftanız var, eğer Rebirth seçeneği ile karakterinizi 5. Sezona başlattıysanız mutlaka bu süre geçmeden Non-Season'a girip almayı unutmayın.






By : Diabolus 04.02.2016 | 16:38
Etiketler:
YIGIT 08.02.2016 | 14:21


Neden sadece 3 tane Rebirth hakki verdiklerini anlamak cok guc. Zaten level 1'den baslatiyorlar. Karakterlerimizi sildirmek yerine, sinirisiz rebirth hakki verseler, daha iyi olur.