Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.










PTR 2.4.0 Başladı..  (Okunma sayısı 2396 defa)

BlizzCon 2015'de duyurulan ve 2.4.0 yamasının test edileceği PTR serverları açıldı.  Hemen Battle.net sayfanızdan indirip denemeye başlayabilirsiniz. PTR Yama notları kısa zamanda sitemizdeki yerini alacak...


PTR nasıl kurulur :

Herkese Açık Test'e (PTR) katılabilmek için öncelikle içerisinde orjinal Diablo III bulunan bir hesaba ihtiyacınız var. Eğer böyle bir hesabınız varsa ve teste katılmak istiyorsanız hemen giriş yapın ve aşağıdaki adımları izleyin.

1) Battle.net Application'da Diablo 3 oyununu başlattığınız bölümde server seçtiğiniz kısımda PTR: Reaper of Souls seçeneğini tıklayın.
2) Karşınıza bir İnstall sayfası gelecek. Buradan sürekli ileri seçeneklerini tıklayarak PTR'nin kurulma işlemlerini başlatın.
3) PTR install işlemi bittiğinde gene aynı server seçilen bölümden PTR: Reaper of Souls'u tıkladığınızda PTR servera bağlanmış olacaksınız.

Oyuna bağlandığınızda gerçek oyundaki karakterlerinizi test sürümüne kopyalayabilirsiniz. Fakat test sunucusundaki karakteriniz orjinal oyununuzdaki karakterinizi etkilememektedir. Yani örneğin Hardcore bir karakterinizi test sürümüne kopyalayıp onu öldürürseniz orjinal oyundaki karakterinize hiçbir şey olmayacaktır. Bu kopyalama işlemi yalnızda bir bölge için geçerlidir. Yani Avrupa, Asya ve Amerika bölgelerinden yalnızca birindeki karakterleri kopyalama hakkınız bulunmaktadır. Kopyalama işlemini istediğiniz kadar tekrarlayabilirsiniz ancak her kopyalama sonrasında test sürümünde gerçekleştirmiş olduğunuz eski kayıtlarınız tümüyle silinecek ve yerine yeni kopya yazılacaktır.





By : Diabolus 12.11.2015 | 09:12
Etiketler: