Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.










Kotaku: Blizzard, Diablo IV Planlarını Sıfırdan Çizme Kararı Aldı  (Okunma sayısı 6676 defa)

Blizzard köstebeklerine yakınlığıyla bilinen Kotaku sitesinden yapılan açıklamaya göre Diablo IV BlizzCon'dan son anda çekildi.



Kotaku'ya yakın kaynaklara göre; BlizzCon, Diablo takımı için planlandığı gibi gitmedi. İddiaya göre, onlar Diablo IV üzerinde çalıştıklarını duyurmak için gidiyorlardı. Ancak Kotaku; bilinen somut bir kaynak olmadan,  kendi Diablo fan sitelerinden şu haberi duyurdu:

Alıntı Yap (Seçim)
"Blizzard'da çalışan arkadaşlarımdan biri, Diablo IV'ün son dört yıl içinde büyük ölçüde değiştiği ve daha fazla değişmeye devam edebileceğinden Diablo ekibinin henüz bir duyuru yapmaya hazır olmadığını söyledi. (Farklı yöneticiler altında iki farklı iterasyon denenmiş.) "- Jason Schreier, Kotaku

Blizzard hikayeyi henüz yorumlamadı, bu yüzden kaynakların doğru olup olmadığını teyit edemeyiz. BlizzCon'dan 2 hafta önce yapılan duyuruyu okuduysanız eğer, Blizzcon'daki tüm planlarını duyurmaya hazır olmadıklarını belirtiyorlar. Peki nedeni gerçekten bu muydu? Umarım yakında öğreniriz.

Kaynak: https://kotaku.com/sources-blizzard-pulled-diablo-4-announcement-from-bli-1830232246
Blizzard Haberi: https://news.blizzard.com/en-us/diablo3/22549433/diablo-at-blizzcon-2018





By : Nekroses 06.11.2018 | 22:33
Son Düzenleme: 12.02.2019 | 22:50 Gönderen: Midnite
Etiketler:
Diabolus 07.11.2018 | 08:10


Diablo IV eninde sonunda gelecek ama geldiğinde Wow tarzında geleceğini tahmin ediyorum, sizintilarda bu şekildeydi. Ama bildiğim bir şey varki böyle bir oyun için kolları sıvadıysa Blizzard böyle bir projenin sonuçlanması için en az 4 seneye ihtiyaçları oldukları. Bu arada konsol versiyonu ve mobile game versiyonu ile bakın biz yeni bir şeyler yapıyoruz imajı vermeye devam ediyorlar. Diablo 3 için bundan sonra ben herhangi bir genişleme paketi beklemiyorum ama bir iki sene sonra belki bir karakter daha eklerler, tek beklediğim şey gene aradan en az bir sene geçtikten sonra genişleme paketi etkisi yapacak bir güncelleme (diablo 2'deki 1.09 yamasının oyuna getiridği inanılmaz yenilikler gibi) yapacaklarıdır.

Sonuç olarak Wow hala para basıyor, yeni expansion da yolda bu yüzden
Hearthstone şuan 100.000.000 oyuncu barajını geçtiki resmen altın yumurtlayan tavuk ve 10. genişleme paketi aralıkta geliyor.
Overwatch 50.000.000 sattı ve satmaya devam ediyor.

Bu oyunlara şuan yatırım yapmalarında ve Diabloyu bir kenara bırakmalarını anlıyorum, Diablo bundan sonra dediğim gibi yeni bir oyun ile gelirse en az 10 sene sürecek MMORPG tarzında gelecektir....


Hacı 08.11.2018 | 01:31


O zamana emekli çoktan olmuş oluruz. ^^