Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.










DIII İkinci Ek Paket Olabilir Mi ?  (Okunma sayısı 11734 defa)

DIII-RoS çıktan sonra anketlerde yapılan bir soru dikkatlerden çıkmadı ? Sizin düşünceleriniz nelerdir ?






By : Midnite 29.04.2014 | 16:16
Etiketler:
unsall 29.04.2014 | 17:13


Çıkmalı , eksikliği hissedilen druid ve necromancer karakterleri getirilmeli.


Diabolus 30.04.2014 | 08:26


Ros beklediğimizden daha büyük bir ilgi gördü bence. Blizzard bu sefer olayı kotardı. Açıkçası ros çıktığından beri bir aylık süre geçti ve hala deli gibi oynuyorum ve oynamaya devam edeceğim gibi duruyor. Gördüğüm insanlarda hala oyun peşinde koşturuyorlar. Bu durum bence Blizzard'ı 2. ek paket için heveslendirecektir. Patchler ile oyun sürümü yükseleceğine ek paket ile köklü yenilikler gelmesini yeğlerim ama bence en az 1.5 sene ek paket gelmemeli...


LadyKiller 02.05.2014 | 21:13

Son Düzenleme: 02.05.2014 | 21:18 Gönderen: LadyKiller

lvl 70'de oyun bitmez. 100'e kadar yolu var bu işin.

Kesin ek paket gelecek benim hiç şüphem yok.

Skovos Isles'a gidebiliriz mesela. Lorath ve Tyrael oraya gönderilen horadrim birliği hakkında konuşuyorlardı town'da.

Düşman olarak Imperius var( bu konuda konuşacak bir şey yok zaten)

Shen'in baş düşmanı Dirgest var( ros'da yardımcısını öldürüyoruz kendisi çıkmadı ortaya. Ayrıca Shen'in Zei adlı tanrı olduğu da kanıtlandı RoS'da ).

Lyndon'ın sevdiği kadının akıbeti var (abisiyle evli olan kadın, abisini öldürmüş ve de not bırakmış : "Lyndon, abini ben öldürdüm. Yiyorsa beni bul". Oradan kesin bir şeyler çıkacak)

Son olarak RoS bitince Tyrael "nephalem'lar cennet/cehennemin şampiyonlarına posta koydu. peki onlar corrupted olursa ne b.k yiyecez" diyor. Galiba angel/demon tarafından corrupted nephalem'lar baş düşman oalrak karşımıza çıkabilir.

Ayrıca pvp'nin bu ek paketle gelmeyeceği fakat ileride ekleneceğini Josh söyledi. Bu cümle bile ek paketin kesinliğini  kanıtlar..

Diabolus'un dediği gibi RoS, D3 için kırılma noktasıydı. Sevinerek söylüyorum ki Josh ve ekibi iyi bir iş çıkartarak kirişi sağlam kırdılar. Bırak RoS'u patch 2.0  çıktığından beri başka oyun oynamaz oldum ben. Eee dolayısıyla ek paket için şimdiden sabırsızlanıyorum :D

Ama Blizz'i tanıyoruz. 2016'dan önce gelmez ek paket.


Alkoer 03.05.2014 | 01:32


ek paketin ilk duyumları geldiğinde battle net forumlarında çok muhabbeti dönmüştü.

yapımcılar zaten kendi ağızlarında söylemişler bunu daha önce ilk diablo da ek paket yapmadık ( hellfire expansion başka bir firma tarafından yapılmış) diablo 2  de tek ek paketle yetindik diablo 3 birden fazla ek pakete sahip olacak.

LadyKiller in dediği gibi blizzard ek paketi 2016 da çıkaracak gibi gözüküyor. wow da bu şekilde ilerliyor diablo da bu şekil olur gibi. hatta 2nci ek pakette son olmayabilir. wow gibi 4-5 ek paket olabileceği konuşuluyor. malum bu forumlarda ve sitelerde konuşulanlar doğru çıkabiliyor çünkü blizzard çok iyi nabız yokluyor. eğer bir gelecek görürse 2 den fazlada ek paket olacağı kesin gibi.

benim fikrim 2 seneyi bile geçebilir ek paketin gelmesi. CE versiyondaki sahne arkası bluray i izledim gerçekten çok emek ve vakit harcanmış RoS için.şimdi RoS un üstüne birşeyler katmak için daha fazla süre gerekebilir muhtemelen. zaten RoS un ilk oyun kadar çabuk sürede end game e gelemeyeceğide malum.

gerçekten belli aralıklarla diablo nun ek paketlerle zenginleşmesini çok isterim.

aynı bu tadı verecekse wow gibi yıllarca oynanabilir.


Srinelli 03.05.2014 | 10:24


Zaten eger bilgisayarinizda d3 varsa ve accounta key'i girmeden rosu bilgisayariniza yuklemek isterseniz 16 gb download yapiyor.
Bu 16 gb sonunda normalde RoS ile gelmesi gereken act5 ve crusader uzerine
act vi ureh ve 2 yeni karakter daha geliyor. Ben bu ayricaligi uzun suredir tadiyorum.
elimden alinir diye de ses cikarmadim ama madem boyle cok istiyorsunuz soylemek istedim. skovos isles avt vii diye tahmin ediyorum ben.
Tabi bunu sakin evde denemeyin.


Alkoer 03.05.2014 | 11:17


Zaten eger bilgisayarinizda d3 varsa ve accounta key'i girmeden rosu bilgisayariniza yuklemek isterseniz 16 gb download yapiyor.
Bu 16 gb sonunda normalde RoS ile gelmesi gereken act5 ve crusader uzerine
act vi ureh ve 2 yeni karakter daha geliyor. Ben bu ayricaligi uzun suredir tadiyorum.
elimden alinir diye de ses cikarmadim ama madem boyle cok istiyorsunuz soylemek istedim. skovos isles avt vii diye tahmin ediyorum ben.
Tabi bunu sakin evde denemeyin.

Key girmeden zaten ros içeriği otomatik olarak yükleniyor. Ama act 5 crusader ve adventure moda erişim olmaması lazım. Tam olarak anlayamadım söylemek istediğini.

Malum ros almadan oymamak isteyenler içinde oyun gayet iyi seviyede şuan.


Srinelli 03.05.2014 | 12:05


Geyik yapiyoruım arkadasim. RoS keyi girmeden DVD sini takip yuklemeye baslarsan indirmeye baslayacagi 16GB nin gizli icerik oldugunu soyledim. Geyik.
Evde deneme


Alkoer 03.05.2014 | 13:19


Çoktan denedim bile :d