Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.










BlizzCon® 2017'e özel hatıra çantası..  (Okunma sayısı 2943 defa)

BlizzCon Sanal Bilet, Blizzard'ın düzenleyeceği BlizzCon konsepti için bir nevi portalınızdır ancak bu yılki şovu anmak adına Blizzard koleksiyonlarıyla dolu bir BlizzCon 2017 Goody Çantasını alarak başka bir tecrübe de yaşayabilirsiniz.


Bugünden başlayarak, Blizzard Gear Store'dan bir BlizzCon Goody Bag satın alabilir ve doğrudan evinize gönderilmesini sağlayabilirsiniz.

Sınırlı sayıda Goody Bags şimdi Blizzard Mağazasında 45 USD karşılığında (ayrıca vergi, gönderim bedeli ve geçerli ücretler) önceden satın alınabilir. Bu sene sipariş etmek için Sanal Bilete ihtiyacınız yok, ancak, Sanal Bilet sahipleri Goody Bag'i otomatik olarak indirimli 35 dolarlık bir fiyatla önceden satın alabilirler.  Sarf malzemeleri sınırlıdır, bu nedenle şansınız varsa bir tane kapın !..

Goody Bag :



Bu yılın Goody Çantası, 45 $ (Sanal Bilet sahipleri için 35 $) için geçerli:

     İnce siyah BlizzCon sırt çantası, BlizzCon temalı astar
     World of Warcraft®, StarCraft® II, Diablo® III, Hearthstone®, Heroes of the Storm® ve Overwatch® için 6 rozet içeren 1 rozet içeren bir Rozet Simge Paketi
     1 Serbest Bombeli Koleksiyon Pin
     Cute But Deadly® Blind Vinyl 3 Serisinden (Overwatch Edition)
     1 Overwatch Sırt Çantalı Askı, Eidgenossen Mercy, BlizzCon'a özel

Epic Upgrade :



Bu yıl Goody Bag'ınızı Epic sürümüne yükseltme seçeneği sunuluyor (25 dolar daha)! Epic Upgrade Goody Bag, 70 $ (60 $ Sanal Bilet sahipleri için), mevcut standart Goody Bag yukarıdaki her şeyi içerir artı:

     +3 rozet içeren rozet artırıcı paketi
     Seri 4'ten 1 ek Blizzard Toplanabilen Pin
     Seri 3'ten Ek 1 Şirin Ama Ölümcül Kör Vinil (Aşırı Saat Sürümü)
     1 Overwatch Sırt Çantalı Askı Paketi, 1 kör yaka
     1 BlizzCon 2017 Merchy Pin, yalnızca Epic Upgrade'te veya BlizzCon satışı sırasında 150 dolardan fazla satın alınabilir (yakında sunulacak!)

Nasıl Satın alabilirim ?

Gear Store'a giriş yaptığınızda, satın alma öncesi süreci başlatmak için Goody Bag sayfasını ziyaret edin.

Goody Bag'ın Kasım başında BlizzCon'dan önce çıkması bekleniyor. Tüm siparişler Amerika Birleşik Devletleri'nden gönderilecektir; tüm ülkeler katılmaya uygun olmayabilir ve uluslararası nakliye ücretleri ve diğer ücretler uygulanabilir. Dişli Mağazasının bölgenizde gönderilip getirilmediğini öğrenmek için daha fazla bilgi için destek sitesinden Blizzard Gear Store Shipping makalesine bakın.

Fazla bir Goody Bag'ı 10 $ indirimden önce satın almak istiyorsanız, e-postayla gönderilen Sanal Bilet kodunu bilet alıcılara ödeyebilir ve yukarıdaki işlemi izleyebilirsiniz.

Satın alma sayfası :

https://gear.blizzard.com/us/blizzcon2017-goody-bag






By : Diabolus 12.10.2017 | 09:47
Etiketler:
Phantosmagoria 16.10.2017 | 21:21


Arkadaşlar merhaba, ben 45 dolarlık çantayı alırsam gümrükte bi vergi uygulanırmı yoksa 45 dolardan elime geçermi. İlk yurtdışı alışverişim olucak bilmiyorum.


Diabolus 17.10.2017 | 09:18


Arkadaşlar merhaba, ben 45 dolarlık çantayı alırsam gümrükte bi vergi uygulanırmı yoksa 45 dolardan elime geçermi. İlk yurtdışı alışverişim olucak bilmiyorum.

sen alışveriş sayfasına girip alışverişi başlattığında ürünün 45 dolarlık satış fiyatı dışında kargolanması ve vergilenmesi ile ilgili ücretleri de sana gösteriyor, sen o ücretleri de ödemeyi kabul edersen zaten satın almış oluyorsun. yani orada ödediğinin dışına bir gümrük vergisi vermeyeceksin onlar zaten kesecekler..