Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.










Aile ve Dostlara Beta Testi Dağıtımı başladı!  (Okunma sayısı 6225 defa)

Diablo® III : Reaper of Souls™ Aile ve Dostlara Beta Sürüm Dağıtımı başladı!

Geçmişte, halka açık testin bu belirgin aşamasında genel olarak sadece Blizzard çalışanlarının aile ve akrabaları yer alırdı. Lakin Reaper of Souls ek paketi ile birlikte, bu trendi kırmaya ve beta davetlerini değerli medya irtibat kişilerine ve Blizzard  topluluğunun kilit isim ve üyelerine kadar genişletmeye karar verdik.Ayrıca beta testi için kayıt olmuş dünya çapında en aktif 3,000 Diablo III kullanıcımıza da bu şansı tanımaya karar verdik,  Aile ve Dostlara Beta Sürüm Dağıtımı’nda daha önce hiç yapılmamış olanı yaparak!



Reaper of Souls Aile ve Dostlara Beta Sürüm Dağıtımı katılımcıları, herhangi bir gizliliği ifşa etmeme sözleşmesi (NDA) ni kabul etmek durumunda değiller.  Sonuç olarak, önümüzdeki birkaç hafta içinde ek pakette yer alacak çeşitli özellik ve değişiklikler kapsamında makaleler, videolar, yayınakışları ve forum gönderilerinden faydalanabileceksiniz. Bu içeriği değerlendirirken lütfen şunu da unutmayın, Aile ve Dostlara Beta Sürüm Dağıtımı halen RoS’a ait bir ilk bakış diyebiliriz ve bu da orijinal eklenti paketi çıkmadan önce tüm içerik değişime açık demektir. Ayrıca sizi hikaye yağmacılığına karşı dikkatli olmaya davet ediyoruz, Aile ve Dostlara Beta Sürüm Dağıtımı tüm ek paket detaylarını içermesine rağmen, oyundaki son dövüş karşılaşmasını içermiyor.

Reaper of Souls - Nihayi Beta Yakında Gelecek

Aile ve Dostlara Beta Sürüm Dağıtımı, halka açık testin sadece ilk ayağı, yıl sonunda Nihayi Beta’yı da çıkarıyor olacağız.  Reaper of Souls Nihayi Beta sürümünde yine ek pakette olacak tüm içerik (son bölüm/karşılaşma haricinde) mevcut olacak, ancak davetiyeler son derece sınırlı tutulacak. Bununla birlikte,  Crusader, Mystic ve Macera Modu gibi oyundaki tüm yeni konsept ve özelliklerin hakettiği test sürecini tamamlayabilmelerinden emin olmamız için seçtiğimiz topluluk üyelerini Nihayi Beta’ya davet etmeye ve ek olarak beta için kayıt olmuş belirli kullanıcıları da oyuna dahil etmeye devam edeceğiz.



Eğer siz de RoS Beta testine ilgi duyuyorsanız, lütfen beta testi için kayıt olduğunuzdan emin olunuz. Bunun için Battle.net hesabınızın “hesap yönetimi” (Account Management) kısmında Beta Profile Settings’i kayıt ve aktive ediniz. Lütfen şunu not edin, RoS Nihayi Beta için kayıt yaptırmak Beta’ya erişiminizi garantilemez, fakat en azından size beta testimize katılmanız için bir şans verir.

Halka Açık Test Bölgesi Erişimi Yakında Gelecek

Reaper of Souls Nihayi Beta’ya başlayacağımız günlerde, aynı zamanda Yama 2.0.1 için Halka Açık Test Bölgesi (PTR) ‘ni de başlatıyor olacağız. Bu yama Paragon 2.0, Loot 2.0, yeni zorluk sistemi, Klan ve Topluluk eklentileri ile bütün beş Diablo III kahraman klasmanlarının denge ve rütuşlarının da dahil olduğu güncellemeleri sunacaktır.

Halka açık bu ortama Battle.net Masaüstü Uygulaması’na ve Diablo III lisansına sahip herkes iştirak edebilecektir. Eğer hala Masaüstü Uygulaması’na sahip değilseniz, aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

https://us.battle.net/account/download/?show=bnetapp&locale=en-us

Halka Açık Test Bölgesi (PTR) ‘ne nasıl erişebileceğinize dair daha fazla bilgiye, PTR çıktığı zaman sahip olacağız. Bu süreçte eğer Battle.net Masaüstü Uygulaması hakkında daha fazla bilgiye erişmek istiyorsanız lütfen SSS’imizi (FAQ) kontrol edin ve Battle.net Uygulaması Açık Beta Forum’unu kullanarak bizlere geri-bildirim göndermeyi unutmayın.






By : trislasis 20.11.2013 | 18:26
Son Düzenleme: 20.11.2013 | 18:58 Gönderen: Midnite
Etiketler:
NyKs 22.11.2013 | 00:59


Taze bilgiler ve özverili çeviri için teşekkürler.


NiKIL 22.11.2013 | 22:03


bilgilendirme icin tesekkürler


trislasis 23.11.2013 | 00:14


rica ederiz:)sormak istediğiniz konular olursa sorabilirsiniz


Trigger 24.11.2013 | 17:19


aranızda beta sw davetiyesi gelen oldu mu?


trislasis 25.11.2013 | 19:22


bildiğim kadarıyla burda tanıdığım hiçkimseye henüz beta davetiyesi gelmedi