Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.










2.6.1 ile Class Set'ler nereye gidiyor ?..  (Okunma sayısı 2927 defa)

Yakında yayınlanacak olan ve şuan PTR'de devam eden 2.6.1 Yama, mevcutta olan bir çok buildin değişmesini yada mevcut buidlerden elde edilen DPS-Savunman sayıların değişimi nedeniyle oyunda şimdiye kadarki en çok beklenen güncellemelerden biri olma yolunda ilerliyor.


Sınıf setleri gelişiminin ilk evrelerinde oluşan buidllerin bazılarını beğenen oyuncular kesinlikle bu yama ile o eski ihtişam günlerine geri dönecekler. Oyun Tasarımcısı Don Vu, en son Geliştirici Günlüğü'nde geliştirme ekibinin bu niyetini açıkça belirtti ve oyuncuların geri bildirimlerine göre sonucun başarılı olacağı anlaşılıyor. Şimdiye kadar PTR'de yaşadığımız favori sınıf setlerinin yalnızca birkaçı için olaya derinlemesine bakarsak...

Multishot'a geri dönüş :

Demon Hunter'lar, Patch 2.6.1'in yayınlanmasının ardından bir çok yeni build yapabilecekler. En sevilen kurulumlarından biri olan Unhallowed Essence Multishot, hem Torment 13 riftleri ve orta kademe Büyük Riftler için hız ve alan saldırıları olarak önemli bir geri dönüş yapıyor olacak. Oyuncular ayrıca, Yang Recurve'ın Efsanevi gücüne verilen çarpanlardan (şimdi Multishot'u % 150-200 oranında artırır), Deadman's Legacy'nin Efsanevi gücünden (ve ayrıca Multishot'u artıran çarpık güç çıkışı nedeniyle yüksek Greater Rift temizleme şansına sahip olacaklar (% 150-200 oranında) ve Unhallowed Essence'in 6 parçalı set bonusunun geliştirilmesi (Kaynaklarınız, Multishot ve Vengeance artık % 40'tan % 100 daha fazla zarar görüyor - sahip olduğunuz Disiplin'in her noktası için ). Hasar Azaltma ile iyileştirilmiş savunmanız da hasarınızı % 50'ye varan oranda artırıyor.

Barbarian'lar Immortal Kings'e başlıyor.. :

Whirlwind ve Wrath of the Wastes son birkaç sezondur ve son zamanlarda Barbarialıların en sıcak buildlerin gibi görünse de, asıl beklenen Barbarian değişikliklerinden birisi, Eski Hammer of the Ancients'ın geri gelmesinde bulunuyor. Journey of Judgement'ın ilk yeniden tasarlanmasından sonra 4. Sezon boyunca ön plana çıkan HOTA Barbs,  Immortal Kings'ın takımını set bonusları için kullandı. Yama 2.6.1'de Gavel of Judgmenti efsanevi silahı, Hammer of the Ancients (% 600-800) için bir çarpan kazanmak için yine güncelleniyor ve Bracers of the First Men bu oyun stiline verdikleri desteği % 400 yeniliyor ve Hammer of the Ancients'e % 500 çarpanı hasar bonusu kazandırıyor. Unutulmamalı ki, IK seti 6 parçalık bonusunu % 1500 bonus hasarına yükseliyor, bu yüzden bunların hepsi HOTA Barbs'ı Greater Rift üst kademesi için güçlendiriyor. Muhtemelen ayrıca, Gavel of Judgment'ın saldırı hızının, hasarının ve savunma bonuslarının arttırılması için Slanderer ve Little Rogue silahları bulundurma isteğide küp güncellemelerini beraberinde getirecektir.


Whirlwind'e bakacak olursak oyun performansındaki daha önceki değişikliklerden 4 parçalı Waste’s bonusu ve Band of Might'daki savunma ayarlamalarına kadar, hayatta kalma konusundaki oyuncuların isteklerini duyan yapımcılar bu istekleride göz ardı etmeyecek.

Non-Archon Wizard Ayarları :

Wizard oynayan oyuncular, içinde Archon olmayan buildler için yalvarıyorlardı çünkü Manald Heal'in yeniden çalışmasını istiyorlar, Lightning Wizard bu yüzden oyunun en güçlü yapılarından biri haline geliyor. Wizardların istekleri böylece 2.6.1'de yanıt bulacak..Delsere's Magnum Opus tabanlı buidlerdeki yenilikler PTR ilk kez başlatıldığında bir çok oyuncuyu fazlasıyla heyecanlandırdı.


    Orb of Infinite Depth
        Bir düşmana Patlayıcı Hızla vurduğunuzda hasarınız % 8-10 oranında artar ve zarar azaltma işlemi 6 saniye boyunca % 20 oranında artar. Bu efekt 4 kata kadar yığınlayabilir.
    Unstable Scepter
        Arcane Orb'un hasarı % 350-450 artıyor ve patlaması ek bir süre tetikliyor.
    Triumvirate
        Signature Sihirleriniz, Arcane Orb'un hasarını 6 saniye boyunca % 300-400 artıracak ve 3 kata kadar istifleyecektir.

Delsere's Magnum Opus için % 3800'e varan oranda 6 parçalık hasar bonusunun ve Arcane Orb'un Frozen Orb runesinin % 950 silah hasarına artmasıyla, bu yapının Wizards için daha yüksek Riftler için kullanılabilir olacak.

Jade'siz Witch Doctor:

Witch Doctor'lar, Jade Harvester buildleri olmadan oynamak için bir yol arıyorlardı ve böylece 2.6.1.'de gelen değişikliklerden oluşan bir süpriz silsilesi ile bu build her zamankinden daha sert ve daha ölümcül hale geliyor;

a.) Soul Harvest, yalnızca tek bir hedef olduğunuzda bile tüm yığını yenileyecektir
b.) Creeping Death 16.800 saniyeye yükseldi
c.) Jade Harvester'ın 2 parçalı set bonusu 560 saniyelik Haham zararına kadar çıkartıldı;
d.) Jade Harvester'ın 6 parçalı set bonusunda, Soul Harvest atıldıktan sonra, 12 saniye boyunca % 50 hasar azaltma verilirken, hasarına verilen hasarın anında 1400 saniyede kalan hasarla anında artması sağlandı.

Firebats buildi, hem Helltooth hem de Arachyr setleri dışında Witch Doktor sonraki yamasında oynamak için popüler bir yol olacak gibi görünüyor olsa da, Legacy of Nightmares Spirit Barrage ve witnessing buidline bir veda edip daha sağlıklı bir rekabete tanık olacağız gibi görünüyor.

Üst katmanlı Witch Doktor Greater Riftlerde 4 oyuncu grubundaki öldürücü güç olarak meta da ciddi bir değişikliğe neden olacak gibi durmakta.



Akkhan.. Blessed Shield'ı yapabilirim :

Developer Chronicle günlüğünden bu yana Akkhan setini kullanan Crusader'ler en klasik yapıtlarının bazılarının ne zaman kullanabileceklerinimerak ediyordu. Akkhan seti, Talisman of Akkhan'ın eklenmesi ve 6 parçalı set bonusuna küçük bir hasar eklenmesiyle birlikte son birkaç yama ile bugünlere kadar geldi; bu PTR, sette büyük gelişmeler sağlıyor ve 6 parçalı bonus için gerçek bir hasar kazandırıyor oyunculara. Aldığınız hasarda % 50'lik bir azalma ve ayrıca hasar priminin % 1300'e kadar da artırmak mümkün. Böylesine güçlü bir taban ile, oradaki karışımı ekleyen çarpanlar, Condemn ve Blessed Shield gibi eski yapıları daha da güçlendirecekler. Bu çarpanların Blade of Prophecy (için en fazla % 800 çarpanı), Frydehr's Wrath (Condemn için en fazla % 800 çarpanı), Gyrfalcon Foote (Blessed Shield için maksimum % 350 çarpanı) ve Jekangbord (maks. Blessed Shield için % 300 çarpanı). Bu nedenle, Crusaders şimdi Torment 13'e Akkhan Condemn'de hız kazandıran ve Death's Breaths için yapılan turlarda Sage's Journey seti ile birleştirilebilecek gerçekçi bir enerji kazanımı ve üst düzey Greater Rift 'de ilerleme için yeni bir güce sahip olacak. Blessed Shield, Aquila Cuirass'ı küp içinde kullanma fırsatı ile bu alanda oynayacak oyuncuların vazgeçilmezi olacaktır ve  Squishier Condemn kurulumuna karşı oyuncu güvenliğinde büyük bir fark yaratacak.


Hata ve performans sorunlarının yanı sıra set item bonus çarpanları, enfsanevi eşya çarpanları ile yeni buildlerin oluşacak olması, mevcut buildlere gelecek performans ve güçlendirme çalışmaları ile yüksek Greater Rift oynayan oyuncular için yepyeni 2'li, 3'lü ve 4'lü takım varyasyonları kurulacak gibi görünüyor.

Hala heyecanınızı kaybetmediyseniz 2.6.1. yamanın çıkmasını beklemeniz ve iştahınızın kabarması için bir çok neden var...





By : Diabolus 16.10.2017 | 13:22
Son Düzenleme: 16.10.2017 | 16:55 Gönderen: Diabolus
Etiketler:
demondimeth 16.10.2017 | 17:01


UE için çok heyecanlıyım. Yine kandırdın bizi Diablo! :)